Άλλαξε δύο πράγματα, έγινε ίδια η Καινούργιου: Όλο το διαδίκτυο ασχολείται με τη νέα εικόνα της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη έχει πάντοτε το δικό της τρόπο να σχολιάζεται και να προκαλεί πάταγο στα social media ως μία από τις πολύ κομψές κυρίες της showbiz κι έχει ανανεωθεί πολύ κιόλας μετά τον χωρισμό, αλλά αυτή την φορά η τελευταία της φωτογραφία έφερε έντονες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της ίδιας, την οποία έχει επεξεργαστεί και χρησιμοποιήσει αρκετά φίλτρα. Η ανάρτηση αυτή, κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον των ακολούθων της που έσπευσαν να την κατακρίνουν για το υπερβολικό φώτοσοπ και τα φίλτρα που χρησιμοποίησε.

Η έντονη αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη

Λίγες ώρες μετά, και αφού τα αρνητικά σχόλια αυξάνονταν διαρκώς, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να κάνει μια νέα ανάρτηση δίνοντας τη δική της απάντηση.

«Δεν προσποιήθηκα. Η προσποίηση είναι κάτι χυδαίο. Ζω, μιλώ και εκφράζομαι όπως νιώθω χωρίς να υπολογίζω το κόστος… Η μεγαλύτερη κατάκτηση είναι η κατάκτηση της προσωπικής μας ελευθερίας και έκφρασης πέρα από στερεότυπα και κοινωνικές συμβατικότητες…. Η ομορφιά βρίσκεται στην ψυχή μας και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να την αναδείξει εάν δεν υπάρχει», έγραψε η Μαρίνα Πατούλη στη νέα της ανάρτηση.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν