Αληθινή μαχήτρια της ζωής: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε όλη την αλήθεια για το πρόσωπο της & συγκίνησε τους πάντες

Μέσα από το ταξίδι και τη περιπέτεια της υγείας της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε πρότυπο για τις γυναίκες γενικότερα. Τελικά ανέκτησε τον έλεγχο της ζωής της αφού υπέμεινε τρία χρόνια συχνών και επίπονων χειρουργικών επεμβάσεων.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε την αλήθεια για το πρόσωπο της

Χιλιάδες άνθρωποι που μπορεί να περνούν παρόμοιους αγώνες στη ζωή τους, παίρνουν κουράγιο, δύναμη και έμπνευση από την Ιωάννα μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια έχει πλέον ιδρύσει το “Ίδρυμα Ιωάννα Παλιοσπύρου”, ένα ίδρυμα αφιερωμένο στην παροχή της απαραίτητης φροντίδας και υποστήριξης στα θύματα εγκαυμάτων. Η Ιωάννα συνεχίζει επίσης να δημιουργεί τα τα δικά της podcasts με σκοπό να ενδυναμώσει κάθε ακροατή.

Η Ιωάννα αγαπάει τον εαυτό της και φροντίζει τον εαυτό της κάθε μέρα και ξέρει πώς να ζει τη ζωή στο έπακρο. Ντύθηκε για μια βραδινή έξοδο τον περασμένο μήνα με ένα λαμπερό μπλε κοστούμι, σορτσάκι και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τα μαλλιά της ήταν ίσια κάτω και επέλεξε ένα τολμηρό, μπλε smokey eye μακιγιάζ που συμπλήρωνε το μπλε κοστούμι της. Οι φωτογραφίες της στο Instagram δεν θυμίζουν ούτε στο ελάχιστο ένα κορίτσι που έχει βιώσει αυτού του είδους την επίθεση.

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα, ανέβασε ένα στόρι

Αυτές τις μέρες ήμουν στεναχωρημένη γιατί τους τελευταίους μήνες είχα αμελήσει τη συχνότητα των θεραπειών μου και αισθάνθηκα πως το δέρμα μου αντέδρασε και σκλήρυνε. Ευτυχώς, τα κορίτσια μου φρόντισαν να με καθησυχάσουν και ξεκινήσαμε και πάλι εντατικά το ιατρικό μασάζ.

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται