Αληθινή ιστορία: Στα 34 του ζύγισε 600 κιλά, έχασε τα μισά, έγινε αγνώριστος και σήμερα αγωνίζεται να φτάσει τα 140

Βαρύτερος άνθρωπος στον κόσμο – Αληθινή ιστορία: Πρόκειται για μία πέρα για πέρα αληθινή ιστορία, η οποία σχετίζεται με την επική μεταμόρφωση ενός άνδρα.

Ο συγκεκριμένος άντρας είναι Μεξικανός

Πριν από μία διετία, ο Χουάν Πέδρο Φράνκο, ζύγιζε περισσότερο κι από μισό τόνο. Η ζυγαριά του έγραφε για την ακρίβεια πως ήταν 596 κιλά. Ωστόσο, ο 34χρονος θέλησε να βάλει σε διαφορετικό δρόμο τη ζωή του. Ο ίδιος έπρεπε να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα, τα οποία σχετίζονταν με το υψηλό βάρος του σώματός του.

Ακόμη και για να σταθεί όρθιος, χρειάζονταν βοήθεια. Έτσι, θέλησε να αλλάξει τις συνήθειές του και με τη βοήθεια των ειδικών να οδηγηθεί στο σωστό δρόμο. Αρχικά, κατάφερε να χάσει περίπου 300 κιλά μετά από χειρουργική επέμβαση που πραγματοποίησε στο Μεξικό.

Ερχόμενοι στο σήμερα και μετά από μία σειρά από προσπάθειες του Φράνκο και των ειδικών έχει πέσει κάτω από τα 300 κιλά. Επόμενος στόχος του ίδιου και των επιστημόνων είναι να φτάσει τα 140 κιλά. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο Φράνκο σκοπεύει να πετύχει, τον προαναφερθέντα στόχο, με σωστή διατροφή και γυμναστική σε καθημερινή βάση.

Related posts

«Είναι αρκετά κοστοβόρο»: Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος αποκάλυψε τι θα κάνει με το έπαθλο του MasterChef & συγκίνησε

My Style Rocks: H Νικολίνα είναι η μεγάλη νικήτρια – Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, είπε

Μετενσάρκωση του πατέρα του: Ο 26χρονος γιος του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος, είναι η κλωνοποίησή του