«Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι μόνο μία»: Το video της Finos Film για τα γενέθλια της «ντίβας» του ελληνικού κινηματογράφου – Θα έκλεινε τα 89…

Η Φίνος Φίλμ τιμά την Αλίκη Βουγιουκλάκη που γεννήθηκε σαν σήμερα και λίγο πριν συμπληρωθούν 27 χρόνια από τον θάνατό της, της ετοίμασε ένα τρυφερό αφιέρωμα.

Στις 23 Ιουλίου η «εθνική σταρ» άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 62 χρονών από καρκίνο. Μέσα από τα social media, η Φίνος Φιλμ δημοσίευσε ένα βίντεο – ποτ πουρί από στιγμές της στη μεγάλη οθόνη.

Η αφιέρωση της Φίνος Φιλμ

Το κλιπ περιλαμβάνει σκηνές από τις ταινίες Aliki My Love, «Μανταλένα», «Το Ταξίδι», «Αστέρω», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο» και «Το Κλωτσοσκούφι».

Στη λεζάντα της ανάρτησης, γράφει: «”Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος φεύγει και τελειώνει. Πιστεύω πως κάποτε επανέρχεται, ζει, δημιουργεί, ανανεώνεται μέσα από ένα αιώνιο παιχνίδι της ζωής και του θανάτου” Αλίκη (1934 – 1996)».

Από την πλευρά της η επίσημα σελίδα της στο Instagram δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τα γενέθλιά της στη Βούλα το 1994, μαζί με τον γιος της, Γιάννη, την οικογένειά της, στενούς φίλους και αγαπημένους συναδέλφους της.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε το δημοφιλέστερο αστέρι του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου που εξακολουθεί να αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο συνεχούς και ασύλληπτης αγάπης, λατρείας και θαυμασμού από γενιές και γενιές.

Στην φωτογραφία και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 1994 η Αλίκη γιορτάζει τα γενέθλιά της στο “La Playa” στην Βούλα (γνωστό μετέπειτα ως Vive Mar) μαζί με τον Γιάννη, την οικογένειά της, στενούς φίλους και αγαπημένους συναδέλφους.

Πανέμορφη και λαμπερή με υπέροχη κόκκινη τουαλέτα Valentino διασκεδάζει και χορεύει όλη την βραδιά απολαμβάνοντας τις ευχές των καλεσμένων ανάμεσα στους οποίους και οι Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόρα Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου, Άντζελα Γκερέκου, Σταμάτης Φασουλής, Μίνως Κυριακού, Γιώργος Μούτσιος, και Μίνως Μάτσας. Το συγκεκριμένο καλοκαίρι βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το ανέβασμα το επόμενο φθινόπωρο του θρυλικού μιούζικαλ “Η μελωδία της ευτυχίας” που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα της» γράφει η λεζάντα της ανάρτησής.

Related posts

“Τι έκανες στα χείλη σου;” Η νέα φωτό της Χριστίνας Μπόμπα που πυροδότησε αντιδράσεις στα σχόλια

“Όταν πας συνέχεια διακοπές με φίλες”: Η Κώστας Τσουρός αποκάλυψε την αλήθεια για το διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία