Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Πρέπει να δουλεύω πολλές ώρες για να βγάλω 150.000. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα”

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσε τέλος στις φήμες ότι δέχτηκε «χρυσή πρόταση» από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλίτζαλι, για να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Ειδικότερα, η influencer, για πρώτη φορά, διέψευσε τα όσα έχουν γραφτεί, μέσω ενός story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και εξήγησε πως δεν έχει συμφωνήσει να λαμβάνει 12.000 ευρώ εβδομαδιαίως, υπογράφοντας ένα συμβόλαιο τριών μηνών, όπως ειπώθηκε και πρόσθεσε πως το κεφάλαιο «ριάλιτι» έχει κλείσει για εκείνη.

Όπως υπογράμμισε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «Αχ παιδιά, με ρωτάτε συνέχεια αυτές τις ημέρες αν ισχύει αυτή η είδηση. Πραγματικά χαίρομαι που μου λέτε πόσο θέλετε να με δείτε σε όλο αυτό, θα γελούσα πολύ μαζί μου είναι η αλήθεια αλλά δεν ισχύει τίποτα από όσα διαβάζω. Άρα θα πρέπει να δουλέψω πολλές εργατοώρες για να βγάλω τα 150.000 ευρώ».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαψεύδει ότι θα συμμετέχει στο Survivor

Και συμπλήρωσε «Μου έχουν γίνει πράγματι προτάσεις στο παρελθόν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και το εκτιμώ αλλά είμαι σε μία άλλη φάση ζωής, με άλλες προτεραιότητες, άλλο mindset και ο κύκλος των ριάλιτι έχει κλείσει πια για εμένα. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την ενθάρρυνση! Luv ya!», ενώ στο υστερόγραφό της αστειεύεται, λέγοντας «ΥΓ: Επειδή έχω μάθει να κάνω υποχωρήσεις σε αυτή τη ζωή, με μία διατροφή των 1.200 θερμίδων ημερησίως, στρώμα χωρίς κρεβάτι και 24ωρη αντιγηραντική, ίσως αλλάξω mindset».

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις