Ακούνε κάλαντα και τρέχουν: 3 ζώδια που μισούν τα Χριστούγεννα, γκρινιάζουν και τους φταίνε όλα

Τρία ζώδια μισούν τα Χριστούγεννα, την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα μπαίνουν σε γιορτινή διάθεση, περιμένοντας με λαχτάρα την ομορφότερη εποχή του χρόνου.Από τη μία, υπάρχει το ζώδιο που αγχώνεται υπερβολικά να είναι όλα τέλεια και από την άλλη, υπάρχει το ζώδιο που σκέφτεται το ηθικό κόστος των εορτών.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι control freak και η περίοδος των Χριστουγέννων τον στρεσάρει. Η τελειομανία του μπορεί να τον αγχώσει ιδιαίτερα ακόμα και αυτή την περίοδο. Έτσι, πίσω από τη χαρούμενη διάθεσή του, κρύβεται το άγχος του για να πάνε όλα όπως τα έχει κανονίσει.

Αιγόκερως

Αν κάποιος πει “Χριστούγεννα”, μπορεί να σκεφτείτε το γκλίτερ και τη χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα. Αντιθέτως, οι Αιγόκεροι σκέφτονται το οικονομικό ρίσκο και την αποταμίευση. Δεν είναι ότι δεν περνούν καλά, όμως, αυτό τους κοστίζει και σίγουρα είναι κάτι που δεν τους αφήνει να χαλαρώσουν.

Υδροχόος

Αγαπούν το πνεύμα των εορτών, όμως, τους είναι δύσκολο να “χωνέψουν” την υπερκαταναλωτική μανία της εποχής. Αυτό είναι κάτι που επηρεάζει τον Υδροχόο και δεν τον κάνει να ευχαριστηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων όπως θα ήθελε.

Related posts

Τραγωδία στον Πειραιά: 31χρονος νεκρός αστυνομικός από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι

Αρχοντικό όπως τους αρμόζει: Αυτό είναι το ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας που έζησε η Άννα Μαρία και ο Βασιλιάς

“Τι ξέρεις εσύ;” Σούσουρο με την Αντιγόνη Κουλουκάκου και τις δηλώσεις της για τις νέες μαμάδες