Ακολούθησε την καρδιά του: Ο Μάρκος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» άφησε την τηλεόραση και την Αθήνα και ζει το όνειρο του στο νησί

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί». Σήμερα έχει αφήσει την υποκριτική, έκανε στροφή στην καριέρα του και έφυγε από την Αθήνα.

Ο ηθοποιός μέσα από την σειρά κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο. Με την ολοκλήρωση της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί», ο ίδιος συμμετείχε σε πολλές σειρές μέχρι το 2018, ενώ το πρώτο του μουσικό δίσκο single με τίτλο “Η αγάπη μου ένα βράδυ”, έγινε «χρυσός» δίσκος.

Η αλλαγή καριέρα

Ωστόσο, ο ηθοποιός για όσους δεν το γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα. Ο ίδιος ζει μόνιμα στη Ρόδο και ασχολείται με το θεατρικό εργαστήρι «Αγιούτο» το οποίο άνοιξε και λειτουργεί ο ίδιος, με τις εμφανίσεις του στην Αθήνα να είναι πολύ περιορισμένες.

Πολύ πιο ώριμος τόσο εμφανισιακά, όσο και φωνητικά, ασχολείται με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, φροντίζοντας ωστόσο να κρατά χαμηλούς τους τόνους.

Related posts

Κομψοί όπως αρμόζει σε γαλαζοαίματους: Παύλος – Μαρί Σαντάλ βόλταραν στην Αθήνα & αποθεώθηκαν

“Για ουζάκι με την καλύτερη παρέα”: Η Φαίη πήγε στο Κιλκίς και όλοι κοίταζαν εκείνη

“Επιτέλους μια ηθοποιός σεμνά ντυμένη” Η Λασκαράκη στον τόπο του συζύγου της για οικογενειακές διακοπές