Αισθάνθηκαν γονείς: Κασσελάκης και Τάιλερ πήγαν στο Παίδων να μοιράσουν δώρα και αγκαλιές στα παιδιά

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Παίδων» πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ.

Κασσελάκης και Τάιλερ πήγαν στο Παίδων

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε μικρά παιδιά που φιλοξενούνται εκεί κατόπιν εισαγγελικής εντολής, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές μαζί τους, ενώ έδωσε και από ένα δώρο στο κάθε παιδί, με εκείνα να του χαρίζουν μια ζωγραφιά με αφιέρωση και να του λένε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι είναι πολύ συγκινητικό και μεγάλη τιμή που βρίσκεται με τα παιδιά. «Σκεφτόμαστε κάθε μέρα τι θέλουμε για την καινούργια χρονιά και αυτό που θέλουμε είναι πραγματικά να μπορέσει η κοινωνία μας να δει καλύτερες μέρες, και πιστεύουμε ότι υπάρχει ιερή ευθύνη απ’ όλους μας, να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και ειδικά παιδάκια σαν κι αυτά εδώ στο Παίδων», υπογράμμισε, ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους και να υπάρχει αλληλεγγύη στην κοινωνία.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχτηκε ο κοινός διοικητής των διασυνδεόμενων Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» και Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού», Εμμανουήλ Παπασάββας, συνοδεύοντας τον κ. Κασσελάκη και στην ορθοπεδική κλινική όπου μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται.

Στην επίσκεψη συνόδευσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η Γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, ο βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης και ο διευθυντήςτου πολιτικού Γραφείου του κ. Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης.

Related posts

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό – Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Μένει στην Αθήνα αλλά γεννήθηκε εκεί.. – Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου

Πασίγνωστη ενδυματολόγος, κολλητή φίλη και αγαπημένη τηλεπερσόνα: Αυτή είναι η κουμπαρά της Οικονομάκου που της συμπαραστέκεται στο χωρισμό