Άγριο κράξιμο από Ελένη Χατζίδου για την Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι εκτεθειμένη! Έδω και πάρα πολύ καιρό έπρεπε να…»

Τοποθέτηση στην έντονη σχέση που έχει η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Super Κατερίνα» έκανε η Ελένη Χατζίδου, στην εκπομπή της «Breakfast@Star».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο παρουσιαστές την Πέμπτη 1/2, αντάλλαξαν σπόντες και μπηχτές τον αέρα της εκπομπής προκαλώντας ένα άβολο κλίμα στο πλατό. Χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έδωσε τη δική του απάντηση στις τηλεοπτικές κάμερες, σχετικά με τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το θέμα αυτό, τονίζοντας ότι η εκπομπή αυτή είναι αληθινή και δε βάζει τίποτα «κάτω από το χαλί». Σήμερα το πρωί, απάντησε από την πλευρά της και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου

«Νομίζω ότι όσο πάει γίνεται όλο και πιο προσωπικό, αφήνονται πάρα πολλά υπονοούμενα στον αέρα. Εγώ νιώθω ότι Κατερίνα Καινούργιου είναι εκτεθειμένη. Αυτό που είπε να πάνε για ένα φαγητό να το συζητήσουν, έπρεπε να έχει γίνει ήδη εδώ και πάρα πολύ καιρό από το να γίνει αυτό στον αέρα. Είναι άβολο αυτό που γίνεται.

Εγώ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, άλλο να γίνει μια φορά, να έρθεις σε αντιπαράθεση με έναν συνεργάτη σου και να ακούσεις μια προσβολή, θα κάτσεις μετά σε μια σύσκεψη να το συζητήσεις», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»