Αγουροξυπνημένη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ: Η νέα φώτο της Κατερίνας Καινούργιου ξετρελαίνει τους fans της και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αγαπημένη παρουσιάστρια που συντροφεύει τις μέρες πολλών τηλεθεατών και τηλεθεατριών στην τηλεόραση, διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής της και είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα που είχαμε ξεχάσει

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο των ΜΜΕ, το 2004, δουλεύοντας ως ρεπόρτερ στην πρωινή εκπομπή «Χωρίς ταμπού» που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου, στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ.[2] Η συνεργασία με την εκπομπή ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο σεζόν. Από το 2006 μέχρι το 2008, ήταν μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος το πρωί» του Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάνοντας ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις ενώ πολλές φορές είχε και παρουσία στο πλατό της εκπομπής δίπλα από τον παρουσιαστή.

Το 2007, έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά 5» υποδυόμενη μία δημοσιογράφο στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.[3] Τη σεζόν 2008-2009 δούλεψε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρωινός καφές» στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη. Το καλοκαίρι του 2009, μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου από την πρωινή ζώνη του MEGA, πέρασε από δοκιμαστικό για την θέση της παρουσιάστριας της έβδομης σεζόν του «Όμορφου Κόσμου το πρωί». Τελικά ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής μαζί με τους Νίκο Παπαδάκη, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή για μία σεζόν.

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου ξύπνησε με χαρούμενη διάθεση αλλά και ανυπομονησία να ξεκινήσει ξανά εκπομπή. Η παρουσιάστρια πόζαρε αγουροξυπνημένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, γράφοντας πάνω στα Instagram Stories της: «Hello! Ξεκουράζομαι για λίγο ακόμα. Σε μια βδομάδα ξανά μαζί».

Related posts

“Τα ηλιοβασιλέματα”: Η πρώτη φωτό Αθηνάς Οικονομάκου και Φίλιππου Μιχόπουλου με αύρα καλοκαιριού

“Τον μεγαλώσατε σωστά” Ο γιος του Μπακογιάννη άφησε το πιο γλυκό σημείωμα στη Σία Κοσιώνη

“Το κορόιδο πληρώνει” Κράξιμο στην κόρη της Μπαλατσινού μετά τη φωτό με κολάν για pilates