Αγωνία για Γιάννη Μπέζο: Ακυρώθηκε εκδήλωση που θα συμμετείχε μετά την απολογία Φιλιππίδη-Τι συνέβη

Πολλοί έσπευσαν να θεωρήσουν ότι ο λόγος ήταν τα σχόλια που ακούγονται πως ο Γιάννης Μπέζος δεν είναι αγαπητός από τον κόσμο, όμως η αλήθεια είναι πως όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο για την εκδήλωση αυτή, αλλά και πολύς κοσμος όπως  η Ιωάννα Πηλιχού σχολίασαν ότι δεν έχουν κάτι αρνητικό για τον κύριο Μπέζο και πως τον θεωρούν άψογο επαγγελματία!

Το χρονικό της υπόθεσης

Δεν θα βγω από την καρδιά του κόσμου, δεν είμαι ο Μπέζος” είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, προκαλώντας με αυτή του την αναφορά πολλά σχόλια και αντιδράσεις!

Μετά από αυτό το σχόλιο για τον Γιάννη Μπέζο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον “αέρα” του “Happy Day”, σε μια εκδήλωση που ακυρώθηκε, μετά την απολογία του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

“Χθες ήταν μια τεράστια εκδήλωση στην οποία θα παρίστατο ο Γιάννης Μπέζος. Ακυρώθηκε η εκδήλωση. Βέβαια, η πρόφαση ήταν η ασθένεια ενός εκ των ανθρώπων…”, είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε αργότερα ότι: “Απλά, κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν μια βολική συγκυρία, γιατί μοιραία θα πρωταγωνιστούσε και θα συγκέντρωνε τα βλέμματα”.

Τα σχόλια της ηθοποιού Ιωάννας Πηλιχού

Σε δηλώσεις της από την πλευρά της, η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού είχε να πει τα καλύτερα για τον άλλοτε τηλεοπτικό της πατριό, Γιάννη Μπέζο, από το “Ευτυχισμένοι Μαζί”.

“Δεν έχω προλάβει να δω τι ακριβώς είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Γιάννη Μπέζο. Εγώ προσωπικά λατρεύω τον κύριο Μπέζο. Είναι κύριος, είναι επαγγελματίας, ο καλύτερος επαγγελματίας που έχω δει σε αυτή τη δουλειά. Έχω μάθει άπειρα πράγματα από αυτόν, είναι δίκαιος, έχει καλή καρδιά, δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό” είπε.

Related posts

«Το όνειρο όλων των αντρών»: Η Κατερίνα Καινούργιου με μπικίνι, στα 37 της, είναι μια αγαλματένια οπτασία

Λύθηκε το μυστήριο: Απαντά δημόσια η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη

Power of Love – Σωτηρία: Να ξέρεις μπορώ να ικανοποιήσω τρεις άντρες ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς