Αγνώρıστος μετά τη νεφρıκή ανεπάρκεıα: Η 1η φωτο του Σοφοκλή Σχορτσανίτη ύστερα από την τεpάστια απώλεıα κıλών

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, γνωστός και ως «Big Sofo», βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κατάσταση μετά από πολύ καιρό, αφήνοντας πίσω την περιπέτειά του στο νοσοκομείο πριν από λίγους μήνες.
Η αναγγελία της νοσηλείας του στα τέλη Νοεμβρίου προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στον χώρο του μπάσκετ και πέραν αυτού.

Ο «Big Sofo» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις λόγω σοβαρών ενοχλήσεων που αντιμετώπιζε, μόνο για να αποδειχθεί ότι τα αίτια αυτών ήταν ένα αυτοάνοσο σύνδρομο που προκάλεσε νεφρική ανεπάρκεια.

Χαρούμενα νέα είναι ότι ο Σχορτσανίτης έχει επανέλθει στη φυσιολογική του καθημερινότητα και είναι πιθανώς σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ!

Στο video podcast “Lunch Break” του Oneman πραγματοποίησε μια αριστοκρατική συνομιλία ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Κατά τη διάρκειά της, αναφέρθηκε στις EuroLeague των ετών 2011 και 2014, αλλά και στη στήριξη που έλαβε από τους Αγγελόπουλους, καθώς και στο άγχος που αντιμετώπισε στον αγώνα με τις ΗΠΑ.

Εξέφρασε επίσης την άποψή του για τον προπονητή Coach Γιαννάκη, επαινώντας την ικανότητα του προπονητή Ιωαννίδη και μιλώντας για τη στήριξη που έλαβε από τους Αγγελόπουλους κατά τις δύσκολες στιγμές.

Επίσης, συζήτησε για τη μαγειρική και την εμπειρία της καμένης κουζίνας στην Ιταλία, ενώ χαρακτήρισε το φαγητό που απόλαυσε στο Ισραήλ ως το ωραιότερο. Όλα αυτά και πολλά άλλα αποτέλεσαν την ουσία της ενδιαφέρουσας συνέντευξής του στο Oneman.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη:

Related posts

Έτσι γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας: Η γνωριμία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και το παραμύθι 15 ετών

“Έχω κάνει και αυτό στο πεζοδρόμιο” Ακομπλεξάριστη η Ελέτσι, θυμάται τα πρώτα της βήματα

“Δεν φόρεσες μπλούζα;” Αποκαλυπτική αλλά σικάτη η Ζέτα με το κουστούμι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη