Αγκαλιασμένοι Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ απόλαυσαν τον Μίλτο Πασχαλίδη – Μαζί τους ο Νίκος Παππάς

Είχε προηγηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία παρευρέθηκε ο Νίκος Παππάς ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με τη νεολαία του κόμματος

Σαββατιάτικη νυχτερινή έξοδο στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται ο αγαπημένος ερμηνευτής Μίλτος Πασχαλίδης πραγματοποίησαν ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγο του Τάιλερ Μακμπέθ.

Η βραδινή έξοδος και η τυχαία συνάντηση

Ο Στέφανος Κασσελάκης μάλιστα ανέβασε και στορι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο είναι αγκαλιασμένος με τον Τάιλερ. Και οι δυο δείχνουν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα.

Στην παρέα όμως ήταν και ένα πρόσωπο που το τελευταίο διάστημα είχε προκαλέσει αντιδράσεις με αφορμή τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Πρόκειται για τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά με τον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε και σχετική φωτογραφία.

Είχε προηγηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία παρευρέθηκε ο Νίκος Παππάς ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με τη νεολαία του κόμματος.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Παππάς ήταν ένα πρόσωπο που είχε ακουστεί λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τις πληροφορίες να τον ήθελαν να ειναι υποψήφιος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο της Αθήνας. Τώρα που πυκνώνει τις εμφανίσεις του στην κομματική νεολαία αλλά και στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη μήπως τον δούμε υποψήφιο στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με δεδομένο το γεγονός πως ο πρόεδρος του κόμματος αναζητά νέο αίμα και ανθρώπους από την κοινωνία.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του