Άγιος Παΐσιος: Καθήλωσε Η Πρεμιέρα Της Σειράς Του MEGA – Υπoκλίνονται Στο Twitter Στον Νικήτα Τσακίρογλου

Άγιος Παΐσιος: Καθήλωσε Η Πρεμιέρα Της Σειράς Του MEGA – Υπoκλίνονται Στο Twitter Στον Νικήτα Τσακίρογλου

Άγιος Παΐσιος: Αποθέωση για τη νέα καθηλωτική σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» που προβλήθηκε χθες βράδυ.

Η σειρά με τίτλο «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη (10/02) μέσα από τη συχνότητα του MEGA και οι χρήστες του Twitter συγκλονίστηκαν με όσα παρακολούθησαν.

Συγκεκριμένα, το σχετικό hashtag της σειράς βρέθηκε στην κορυφή του Twitter, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 3.400 σχόλια. Φυσικά, την παράσταση «έκλεψαν» τόσο ο Νικήτας Τσακίρογλου με την υποκριτική δεινότητά του όσο και ο Δημήτρης Ήμελλος χωρίς φυσικά να λείψουν και οι συσχετισμοί με τον «Σασμό», το σίριαλ του ALPHA στο οποίο ο τελευταίος πρωταγωνιστεί.

Ακόμα, δεν έλειψαν και τα σχόλια που ξύπνησαν προγονικές μνήμες για την Καππαδοκία και όχι μόνο.

Το καστ και η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία αρχίζει από τη γέννηση του Αγίου Παϊσίου, κατά κόσμον Αρσενίου Εζνεπίδη, στα Φάρασα της Καππαδοκίας και, μετά τη Συνθήκη της Λοζάνης, η οικογένεια του μικρού Αρσενίου ξεριζώθηκε και πήρε τον δρόμο της προσφυγιάς για την Ελλάδα.

Ο μικρός Αρσένιος μεγάλωσε στην Κόνιτσα της Ηπείρου με τη γιαγιά του και τη μητέρα του, οι οποίες του μετέδωσε τη βαθιά τους πίστη στον Χριστό και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Στη συνέχεια, ο ίδιος κατατάχθηκε στον Στρατό το 1945, υπηρέτησε ως ασυρματιστής και με την αποστράτευσή του επισκέφθηκε το Άγιο Όρος, αλλά σύντομα επέστρεψε στην Κόνιτσα για οικογενειακούς λόγους και παρέμεινε εκεί για τρία χρόνια.

Ο Αρσένιος Εζνεπίδης αναχώρησε οριστικά για το Άγιο Όρος, τον Μάρτιο του 1953, και πήγε στη Μονή Εσφιγμένου και έπειτα από τρία χρόνια βρέθηκε στη Μονή Φιλοθέου, όπου έγινε μοναχός και πήρε το όνομα Παΐσιος, ενώ έστειλε και μια φωτογραφία του στη μητέρα του, με την οποία την αποχαιρέτησε, λέγοντάς της ότι για μάνα του πια θα είχε την Παναγία.

Επισημαίνεται ότι στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εξής: Προκόπης Αγαθοκλέους, Γιώργος Αρμένης, Γιάννης Στάνκογλου, Κώστας Αποστολάκης, Ρηνιώ Κυριαζή, Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα Γκάτζιου, Παΐσιος Έξαρχος.

Related posts

Ντόρα Κουτροκόη: “Έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης μου”

Γνωστός φωτογράφος,στοργικός πατέρας: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Νεφέλης Κουρή που “κρύβει” τόσο καιρό

“Ένα παιδί σε ενώνει ή σε χωρίζει” Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για τον σεφ Κουτσόπουλο και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου