Άγιο Βασίλη, φωτάκια & κρεμασμένες μπότες: Μερακλής οδηγός μετέτρεψε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης σε «πολικό εξπρές»

Ο οδηγός της γραμμής “57 Ωραιόκαστρο – Αριστοτέλους” που εκτελείται από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στόλισε το όχημα μαζικής μεταφοράς με διάκοσμο βγαλμένο από παραμύθι των γιορτών.

Έφερε τα Χριστούγεννα!

Οι επιβάτες μπορεί να μην μπαίνουν στο πολικό εξπρές αλλά το κουδούνι των Χριστουγέννων χτυπά και το ακούν καθώς επιβιβάζονται στο όχημα, που αυτό το διάστημα τους προσφέρει μια διαφορετική διαδρομή.

Ο οδηγός Μάνος Κατσικάς, που αγαπά τις γιορτές και περισσότερο τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ταλαιπωρημένων από το κυκλοφοριακό χάος της Θεσσαλονίκης επιβατών, είναι κατά πολλούς πλέον ο οδηγός των Χριστουγέννων.

“Βλέποντας βίντεο με λεωφορεία από το εξωτερικό στο Tik Tok, ειδικά στη Στουτγκάρδη, με στολισμό υπερπαραγωγή, είπα: Γιατί όχι και στη Θεσσαλονίκη; Με την διοίκηση του ΚΤΕΛ να είναι σύμφωνη στην ιδέα και σε συνεννόηση με τους άλλους οδηγούς που μοιραζόμαστε τα δρομολόγια, στολίσαμε και φέτος το λεωφορείο. Βάλαμε σχεδόν ό,τι βλέπει κάποιος στο σαλόνι του σπιτιού του” λέει ο κ. Κατσικάς μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 33χρονος οδηγός αποφασίζει να “μεταφέρει” το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων στις καθημερινές διαδρομές.

@vasosloudias 🦁 Στα γιορτινά ντύθηκε το λιοντάρι της γραμμής 57 που εκτελούν με επιτυχία οι οδηγοί του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης 🚍 Λήψη 20/11/23 17:00 🚏 #fy #fyp #foryou #christmas #xristougenna #bus #ktel #57 #christmas2023 #greektiktok #ktelthessalonikhs #mpesfy ♬ Last Christmas – Xmas Remix – Candy Snow

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται