Αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ: Αυτή είναι η ατράνταχτη περιουσία της Ελένης Μενεγάκης – Η μοιρασιά στα παιδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη, αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση καθώς έχει χαράξει μια σημαντική πορεία. Πέρα από τις υποχρεώσεις της, είναι και μια εξαιρετική μαμά τεσσάρων παιδιών.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έχει κι ένα δικό της διαχρονικό παράπονο, δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι σε όλη αυτή τη διαδρομή της, έχοντας κερδίσει τα πάντα με το «σπαθί» της και η αλήθεια είναι, ότι αποτελεί από τα προνομιούχα πρόσωπα στη μικρή οθόνη, δημιουργώντας μια αξιοζήλευτη περιουσία.

Τα μετρητά και το μοίρασμά τους

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Yes Magazine», η περιουσία αυτή κοντεύει τα 10 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά, με την Ελένη, που θέλει να διασφαλίσει το μέλλον του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας Λάτσιου, μαζί με τη μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου, να αποφασίζει να μοιράσει αυτά τα χρήματα, που έχει διαθέσιμα.

Η ίδια, φυσικά, πήρε τη συγκατάθεση των Γιάννη Λάτσιου και Ματέο Παντζόπουλου, πηγαίνοντας με τον πρώτο μάλιστα στην τράπεζα, ώστε να τη βοηθήσει με τη διαβίβαση των μετρητών. Κάπως έτσι, τα παιδιά τους εξασφαλίζονται για το μέλλον τους, με τη Μενεγάκη να φροντίζει από νωρίς, δείχνοντας εκ νέου τη λατρεία της για αυτά.

Ο έρωτας με τον Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι εδώ και αρκετά χρόνια παντρεμένοι, με το σύζυγο της παρουσιάστριας να αντλεί μια σπουδαία περιουσία από τη μητέρα του, Λιλίκα, κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο», Ελευθέριου Μαντζίκα.

Ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story.

Η ίδια, βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και ο γιος της, παρά την αναγνωσιμότητα της Ελένης Μενεγάκη.

Προτιμά να μένει στο σπίτι της στην Άνδρο στην περιοχή Λιβάδια, με τον σύζυγο της Δημήτρη Παντζόπουλο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα.

Με την Ελένη Μενεγάκη, παρά τις αντιρρήσεις στην αρχή, την είχε αποδεχθεί και η πρώτη τους κανονική συνάντηση όπου μίλησαν έγινε τα Χριστούγεννα του 2009. Μάλιστα είχε δηλώσει σε φίλους πως η Ελένη έκανε τον γιο της ευτυχισμένο και αυτό της ήταν αρκετό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YES η περιουσία της, την οποία και έγραψε στη μικρή Μαρινούλα, ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομικά και τα δισέγγονά της.

Related posts

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη

Μαμά δύο παιδιών, δεν της αρέσει η tv: Αυτή είναι η άγνωστη κούκλα σύζυγος του Γιάννη Κότσιρα