Αγγελική Ηλιάδη: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια»

Για τη ζωή της ως μαμά δυο αγοριών μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη που όλοι αγαπάμε ως ερμηνεύτρια αλλά και ως δυναμική γυναίκα.

Η αποκάλυψη για τα παιδιά της

«Είναι τέλεια να μεγαλώνεις δυο αγόρια. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κόρη, δε θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Έχει συμβεί και στους δυο γιους μου να δεχτούν bullying. Με φρικάρουν τέτοια γεγονότα. Δεν ανέχομαι να κάνει κανείς το παραμικρό στο παιδί μου. Εννοείται ότι πήγα από το σχολείο. Πήγα και ούρλιαζα. Μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου, και κανέναν δικό μου άνθρωπο» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η συνέχεια της αποκάλυψης

Σε άλλο σημείο, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως και στα δυο της παιδιά έχει λείψει το πατρικό πρότυπο λέγοντας: «Σίγουρα έχει λείψει και στα δυο παιδιά μου η πατρική φιγούρα. Και στον Βασίλη, όλα τα χρόνια που ήμουν με τον μπαμπά του, εκείνος ζούσε στο εξωτερικό, δε ζήσαμε ποτέ μαζί παρά μόνο στις διακοπές.

Δε θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς, όπως έλεγα κάποτε. Βλακείες έλεγα. Δε μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα. Είμαι πολύ αυστηρή στο κομμάτι αυτό. Ξέρω ότι δε μπορώ να τα κάνω όλα όπως θα ήθελα γιατί μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια και είμαι ένας άνθρωπος».

Όσο για το ενδεχόμενο να τη δούμε να παντρεύεται, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω γάμο για κανέναν λόγο. Δε θέλω να περιοριστώ σε καμία περίπτωση. Μου αρέσει η ελευθερία που νιώθω σαν άνθρωπος. Δε θέλω κανείς να εισβάλει στον χώρο, τον χρόνο, το πρόγραμμά μου».

Related posts

«Έξω από τα δόντια» η Καίτη Φίνου: «Βλέπω δεκαεξάχρονα με την κοιλιά έξω! Το θέαμα είναι αντιαισθητικό»

Ο Δημήτρης Παπανώτας “σταύρωσε” την Ρούλα Κορομηλά: «Περασμένα μεγαλεία. Μετά από κάποια ηλικία δεν χρειάζεται να είστε πολύ έτσι»

«Δε θεωρώ, ότι η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα…» – Το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για το “Mega Καλημέρα”