Αγγελική Ηλιάδη & Σάββας Γκέντσογλου: Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος χωρισμού τους – «Υπήρχε το πρόβλημα της…»

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Δευτέρα 15/1 με την τραγουδίστρια να μιλάει μεταξύ άλλων για τον πατέρα του παιδιού της και πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου.Αρχικά η ίδια αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 2024 (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι). Στη συνέχεια μάλιστα μίλησε πιο αναλυτικά για τη σχέση τους, καθώς και για τους λόγους, που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Σήμερα το ζευγάρι είναι πολύ καλά παρά τον χωρισμό τους. Ο μικρός τους γιος, Βασίλης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους, που τους ενώνει και τους κρατάει σε μία πολύ καλή ισορροπία.

Η αποκάλυψη για το λόγο χωρισμού

«Είχαμε συζητήσει πολλές φορές με τον Σάββα και στο παρελθόν, ήταν ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πολύ και στους δυο. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέω “δεν τον παίρνετε, εγώ δεν έχω γυρίσει ακόμα στην Ελλάδα” και κάπως έτσι έγινε η επικοινωνία. Ο Σάββας θα φτάσει μέχρι τον τελικό, ξέρω τις δυνατότητες του δεν το λέω με έπαρση.

Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης μεταξύ μας. Λόγω της δουλειάς του ήταν πάντα σε κάποια πόλη εκτός Ελλάδας. Έχουμε καταφέρει και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Έχουμε βρει μία δική μας χρυσή τομή», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Related posts

Ασπρομάλλης και έτοιμος για ευρωβουλευτής: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Λυκούργος και η Καρολίνα του «Disney Club»!

Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η Δούκισσα Νομικού μας συστήνει την πανέμορφη μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική

Περήφανος πατέρας ο Δάντης: Ο ταλαντούχος γιος του Χριστόφορος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα