Αγανακτισμένη η Άντζελα Δημητρίου: “Την αγαπώ την κόρη μου αλλά τώρα θέλω να κοιτάξω τον εαυτό μου”

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου για τον πατέρα της Όλγας Κιουρτσάκη
«Για την απομάκρυνσή του από τη δική μου ζωή δε με πειράζει, αλλά από της κόρης μου με πείραξε πολύ. Του εύχομαι να είναι καλά, πάνω από όλα. Δεν την αναγνώρισε. Ποτέ. Την Όλγα την είδε τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, δέκα φορές, δεν μπορώ να πω παραπάνω.

Δε θέλω να ενοχοποιήσω κάποιον ή να αισθανθεί περίεργα, αλλά πιστεύω ότι ένας πατέρας πρέπει να είναι εκεί. Κι εγώ δεν πέρασα καλά με τον δικό μου πατέρα, γιατί δεν ήταν με τη μάνα μου, αλλά δε με πειράζει, γιατί εγώ ήμουν και μεγάλη, αλλά εκείνη ήταν μωρό. Κι είχα όλο το βάρος πάνω μου κι έπρεπε κάποια στιγμή να πω στην Όλγα ότι “ξέρεις κάτι; Σου πήρα αυτό το δώρο. Αυτό είναι από μένα κι αυτό από τον μπαμπά σου”. Μου έλεγε “μαμά γιατί δεν έρχεται στο σχολείο ο μπαμπάς”.

Τα αγαπώ τα παιδιά αλλα…

Κάποια στιγμή κάθισα και της ανέλυσα πάρα πολλά πράγματα και της είπα “Είσαι το πιο τυχερό παιδί του κόσμου. Από εδώ και πάνω είμαι γυναίκα και από εδώ και κάτω είμαι άνδρας. Δηλαδή έχεις και πατέρα, έχεις και μάνα. Έχεις εμένα”. Του εύχομαι να είναι καλά. Έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά του από ό,τι ξέρω. Την Όλγα δεν ξέρω γιατί… Δεν ξέρω γιατί δεν την αγάπησε. Δεν αγάπησε αυτό το παιδί. Αν είχε κάτι με εμένα… Αλλά το παιδί δεν φταίει σε τίποτα. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα».

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη