Αφοπλιστική Η Άννα Βίσση: «Προτιμώ τους μικρότερους άντρες γιατί έχουν μεγαλύτερη διάθεση να ικανοποιήσουν μία γυναίκα»

Άννα Βίσση: Την τάση της να κάνει σχέσεις με νεότερους άντρες μετά τη λήξη του γάμου της με τον Καρβέλα εξήγησε η Άννα Βίσση.

Συγκεκριμένα για αυτή την επιλογή της μίλησε η Άννα Βίσση στην Αννίτα Πάνια και στην εκπομπή «Ανοικτά».

Άννα Βίσση: Ο γάμος της με τον Καρβέλα και η ανάγκη για έναν νεότερο άντρα

Μιλώντας με ειλικρίνεια η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν δίστασε να πει: «Εγώ εκείνη την εποχή έβγαινα από έναν γάμο, μία σχέση βασικά γιατί δεν το λέμε γάμο αυτό, που λίγο κατά τον τελευταίο καιρό της σχέσης έπαιξε μία αδιάφορη φάση. Και εμένα με κούρασε αυτό. Και σαν γυναίκα με άφησε διψασμένη. Ποιος έχει το κέφι συνήθως να ικανοποιήσει μία γυναίκα; Ένας νεότερος άνδρας. Πολύ απλά ήταν τα πράγματα και πολύ φυσιολογικά».

Άννα Βίσση: Πώς βίωσε η κόρη της τα φώτα της δημοσιότητας

Αργότερα στην εκπομπή εμφανίστηκε μέσω Skype και η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία, για να μιλήσει για τη σχέση της με τη μητέρα της και για το πώς είναι τελικά στα αλήθεια να μεγαλώνεις ως έφηβη, έχοντας για μαμά μία τόσο διάσημη γυναίκα.

Related posts

Συγκινεί ο Γιαννιάς για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Σ’ αγαπώ μέχρι το τέλος»

Ευχές βγαλμένες από «Είσαι το ταίρι μου»: Ο αστείος τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Με γκρίζα γέννια και πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πλούσιος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Νικολέττας Καρρά