Άφησε την Αθήνα, άλλαξε Ρότα και στυλ:Έτσι είναι σήμερα Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος 15 χρόνια μετά το «Ευτυχισμένοι Μαζί» (Pics)

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είναι αναμφίβολα από τις πιο ερωτεύσιμες παρουσίες που πέρασαν ποτέ από τη μικρή οθόνη.

Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» το 2007 κατέστησε σαφές πως τόσο το ταλέντο του όσο και η εξωτερική του εμφάνιση θα του άνοιγαν πολλές πόρτες, με τον ίδιο όμως να παίρνει μια απροσδόκητη απόφαση λίγο μετά την απόλυτη επιτυχία.

Ο ηθοποιός εγκατέλειψε την Αθήνα, ενώ πολλοί έκαναν λόγο πως η απόφασή του αυτή σχετιζόταν με «πόρτες που έκλεισαν» μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τους ηθοποιούς που θεωρεί πιο ταλαντούχους, στους οποίους ο Μπουσουλόπουλος δεν συμπεριέλαβε τους «παλιούς» Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη, με τον δεύτερο να έχει κατηγορηθεί πως φρόντισε να… του «τελειώσει την τηλεοπτική καριέρα.

Σήμερα, εξακολουθεί να ζει μόνιμα στη Ρόδο και να ασχολείται με το θεατρικό εργαστήρι «Αγιούτο» το οποίο άνοιξε και λειτουργεί ο ίδιος, με τις εμφανίσεις του στην Αθήνα να είναι πολύ περιορισμένες.

Πολύ πιο ώριμος τόσο εμφανισιακά, όσο και φωνητικά, ασχολείται με την υποκριτική αλλά και το τραγούδι, φροντίζοντας ωστόσο να κρατά χαμηλούς τους τόνους.

Δείτε τον σήμερα, 15 ολόκληρα χρόνια μετά την επιτυχία της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί»:

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα