Άφησε μαλλιά, άλλαξε εντελώς στυλ: Έτσι είναι σήμερα ο Λεωνίδας Μπαλάφας 16 χρόνια μετά το Fame Story

Λεωνίδας Μπαλάφας: Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από το τραγούδι του που έκανε το μεγάλο μπαμ και τον έκανε γνωστό. Ο “πυροσβεστήρας” του Λεωνίδα Μπαλάφα είναι πολύ γνωστό ελληνικό ροκ τραγούδι, αλλά ο κόσμος τον γνώρισε για πρώτη φορά μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story, που μάλιστα ήταν και ο μεγάλος νικητής του τέταρτου κύκλου.

Λεωνίδας Μπαλάφας: Ο νικητής του Fame Story 4

Θέλετε να δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα, 16 χρόνια μετά, ο νικητής του Fame Story 4 Λεωνίδας Μπαλάφας και να μάθετε για τον γάμο και τα δύο του παιδιά; Ο Λεωνίδας Μπαλάφας μπήκε αιφνίδια στην τηλεοπτική και μουσική μας πραγματικότητα το 2006 όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στον τέταρτο κύκλο του Fame Story που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Εκεί κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κόσμου, αφού αναδείχθηκε ο τελικός νικητής. Από τότε ως σήμερα ο Λεωνίδας Μπαλάφας έχει διαγράψει τη δική του μοναδική πορεία στον χώρο της μουσικής με δίσκους, σπουδαία τραγούδια και sold out εμφανίσεις.

Λεωνίδας Μπαλάφας: Η συμμετοχή στο Fame Story και η καριέρα

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας είναι Έλληνας μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης
Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1981 και είναι 41 ετών
Γεννήθηκε στην Αθήνα, ενώ κατάγεται από την Καρδίτσα
Το Instagram του είναι leonidasbalafas

Ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις στην μπουάτ Απανεμία στην Πλάκα το 2003, στην συνέχεια ακολούθησαν εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας το 2006 συμμετείχε στο Fame Story 4 από το οποίο βγήκε και νικήτης

Στην ελληνική δισκογραφία έκανε το ντεμπούτο του με το CD single με τίτλο Ο Λεωνίδας και οι Πότες το 2007
Στην συνέχεια ακολουθούν τα CD “Ταξίδι για να σε βρω” 2009, “Ανοιξιάτικη μέρα” το 2010

Το 2012 κυκλοφορεί από την Antart μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία το διπλό CD του με τίτλο “Ας ρίχνει και χαλάζι” ενώ το 2013 επανέρχεται με το επίσης διπλό CD με τίτλο “Απηλιώτης”, που αποτελείται από τραγούδια σε στίχους και μουσική του Λεωνίδα Μπαλάφα, με ύφος σμυρναίικου ρεμπέτικου σε μια προσπάθεια να παντρέψει το ύφος και τον ήχο του 1930 με το σήμερα
Το 2014 κυκλοφορεί πάλι από την AntArt το CD με τίτλο “Ανηφοριά”
Ακολούθησαν τα albums “Λίκνο” (2016), “Άνθρωπος Μονάχος” (2018), “Ανέκδοτα” (2021), “Ένα αλλιώτικο πρωί” (2021) και “Αβέρτα” (2022)
Κάθε μία από τις δισκογραφικές του δουλειές έχει και διαφορετικό ύφος, ενώ οι live εμφανίσεις του έχουν έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού.

Λεωνίδας Μπαλάφας: Απέκτησε οικογένεια

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, από την αρχή της καριέρας του, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν απασχόλησε με αυτή ποτέ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι έξι μήνες μετά τον γάμο του έγινε γνωστό ότι παντρεύτηκε τη σύντροφό του στις 16 Μαϊου 2015.

Το 2017 έγινε για πρώτη φορά πατέρας, ενώ στις αρχές Ιανουαρίου του 2018 απέκτησε και δεύτερο παιδάκι.Ο Λεωνίδας Μπαλάφας όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικά σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ επιλέγει να επικοινωνεί με το κοινό του μέσα από ζωντανές εμφανίσεις.

Σήμερα, μετά το πέρας 16 ολόκληρων χρόνων από τη νίκη του στο Fame Story 4 ο Λεωνίδας Μπαλάφας έχει αλλάξει πολύ, έχει υιοθετήσει ένα τελείως διαφορετικό look και τα μακρυά του μαλλιά αποτελούν αναπόσπαστο χαρακτηριστικό του.

Λεωνίδας Μπαλάφας: Πώς είναι σήμερα

Related posts

Νεότατη και με ίδιο μαλλί: Αυτή είναι η μαμά της Κατερίνας Γερονικολού που είδαμε για πρώτη φορά

“Είναι παρενόχληση”: Οι πρώτες δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά το περιστατικό με τον Ψινάκη

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος: Μεταφέρθηκε νωρίς τα ξημερώματα σε άσχημη κατάσταση