Ελληνίδα Σκλεναρίκοβα ετών 13 :Η Τζίνα Αλιμόνου μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της Ανδριάνα και είναι πανέμορφη

Τζίνα Αλιμόνου: Το γνωστό μοντέλο υπήρξε στο παρελθόν και ηθοποιός αλλά αποσύρθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την τηλεόραση. Η νεαρή Τζίνα είχε γνωριστεί με τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη το 2005, έζησαν μαζί και χαρακτηρίστηκε η νεα “πριγκίπισσα της Αθήνας”. Το 2009 απέκτησαν την κόρη τους Αδριάνα αλλά από το διαζύγιο του ζευγαριού και έπειτα, η δικαστική διαμάχη για το πού θα μείνουν τα παιδιά, στην Ελλάδα ή την Αμερική, είναι μεγάλη. Μάλιστα ο πρώην σύζυγός της την είχε κατηγορήσει πως κρατούσε τα παιδιά μακριά από την Αμερική παράνομα, λέγοντας πως με αυτόν τον τρόπο διαπράττει απαγωγή. Το πρώην ζευγάρι έχει φτάσει στα δικαστήρια παραπάνω από τρεις φορές για τα ζητήματα των παιδιών τους και όχι μόνο.

Η κούκλα κόρη της Τζίνας Αλιμόνου είναι στην εφηβεία

Την κόρη της Αδριάνα Βαρδινογιάννη μας έδειξε η Τζίνα Αλιμόνου και μάλιστα για πρώτη φορά. Η ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στην οποία βλέπουμε την εντυπωσιακή της κόρη.

Η 13χρονη έφηβη που γεννήθηκε το 2009 έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Όπως θα δείτε πόζαρε στον φακό με μεγάλη άνεση φορώντας ριγέ πουκάμισο σε μπλε και λευκό και ένα λευκό τοπ.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

Related posts

“Τα κατάφερες γίγαντα” : Νικητής ο Δημήτρης Σταρόβας

“Για κουφέτα με ρωτάτε;” Παραδοσιακός άντρας ο Λιβάνης,το αποκάλυψε για το γάμο του με την Ανδρομάχη

Επιτέλους κάποιος το είπε! Η Νάνσυ Αντωνίου είπε για τον Λιάγκα αυτό που κανείς δεν έχει τολμήσει