4 μήνες μετά τον θάνατό του: Μαθεύτηκε η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Καρρά, δυστυχώς δεν παλευόταν

Στο 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πολύ στενό και αγαπημένο του φίλο Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2023.

Ο επίσης σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη μετάσταση του καρκίνου του Βασίλη Καρρά και τον τρόπο με τον οποίο του ανακοίνωσε ο κολλητός φίλος του.

Όσα ανέφερε

«Ήταν κολλητός μου 34 χρόνια. Πηγαίναμε πολλές φορές μαζί για ψάρεμα, με έπρηζε, διαφωνούσαμε γιατί ήταν εγωιστής. Μάθαινε να ψαρεύει, αλλά Ρόκκος δεν είναι κανείς. Είναι τοπ ψαράς ο Ρόκκος, δεν υπάρχει λάθος.

Το τελευταίο διάστημα ήμασταν δίπλα στον Βασίλη όσο μπορούσαμε, αλλά η ασθένεια που είχε δεν παλευόταν, ήταν επιθετική. Μου το είπε, με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να βρεθούμε. Πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μου ανακοίνωσε πως το κακό είχε κάνει μετάσταση στα κόκαλα. Αυτό.

Εκεί ήταν ζόρικα τα πράγματα. Τελευταία φορά που τον είδα, πήγαμε με τον Αντώνη Ρέμο στο σπίτι του, κάναμε και χαβαλέ. Επειδή είχε αναλαμπές έλεγα” λες να βάλει ο Θεός το χέρι του και να γλιτώσει;” Αλλά ήταν αναλαμπές αυτές. Τέλος πάντων, ό,τι πει ο από πάνω».

Related posts

Στιγμές χαλάρωσης για τον Στέφανο Κασσελάκη: Μαζί με τον σύζυγο του σε fashion show με επώνυμους καλεσμένους

Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστική: Αυτό κάνει η Τόνια Σωτηροπούλου & δείχνει 5 χρόνια νεότερη, η πιο φυσική αντιγήρανση

Όλη η showbiz κοιτούσε το μπούστο της: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκλεψε όλα τα βλέμματα με αυτό που φόρεσε