35χρονος αγόρασε σπίτι αχούρι με 7.000 ευρώ και βρήκε μέσα “θησαυρό” αξίας 300.000

Πρόκειται για μία πέρα για πέρα αληθινή ιστορία. Σε αυτή, πρωταγωνιστής είναι ο Alex Archbold. Ο συγκεκριμένος άνδρας αγόρασε το σπίτι από μία καθηγήτρια πιάνου. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα περίμενε να βρει ένα τόσο μεγάλο θησαυρό. Ο Alex είναι ιδιοκτήτης του «Curiosity Inc». Ο ίδιος όπως φαίνεται, πριν λίγο καιρό χτύπησε τζακ ποτ, με μία αγορά του. Αναλυτικότερα, όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε για την ιστορία του Alex Archbold:

Σπίτι «χρυσωρυχείο»: Λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση

Ο συγκεκριμένος λοιπόν γνώριζε μία ηλικιωμένη καθηγήτρια μουσικής, την Bette-Joan Rac και όταν πέθανε αποφάσισε να αγοράσει τα πράγματα που είχε σπίτι της έναντι 7.000 λιρών.

Όπως λέει στο video που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube, δεν περίμενε οτι θα έβρισκε κάτι φοβερό, αλλά προέβη σε αυτή την αγορά λόγω του πιάνου που ήξερε πως είχε. Ευτυχώς για τον ίδιο όμως, έκανε λάθος… Και αυτό γιατί η αξία των πραγμάτων που βρήκε μέσα, όταν πήρε τα κλειδιά στα χέρια του και άνοιξε, έφτανε κοντά τις 300.000.


Και αυτό καθώς ανακάλυψε σπάνια νομίσματα, ασημένια δολάρια, κέρματα από το 1920, κλειστά κουτιά Chanel, Burberry και Tiffany, πορτοφόλια με ρευστό ακόμα και μία ασημένια πλάκα. Όπως είπε, από όλα αυτά θα κρατήσει το πιάνο μόνο.

Related posts

Χαζομπαμπάς ο Απόστολος Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του & τα άπειρα παιχνίδια στο δωμάτιο

Ασπρομάλλης και έτοιμος για ευρωβουλευτής: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Λυκούργος και η Καρολίνα του «Disney Club»!

Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η Δούκισσα Νομικού μας συστήνει την πανέμορφη μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική