3,5 Χρόνια Μετά Η Πληθωρική Ξανθιά Που Απέρριψαν Στο GNTM Δεν Αναγνωρίζεται – Έγινε Σωσίας Της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Ιωάννα Μάρκου: Η καλλονή που είδαμε πρώτη φορά στην τηλεόραση το 2018 δοκιμάζοντας την τύχη της στο ριάλιτι μοντέλων. Η νεαρή δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των κριτών, ειδικά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Άγγελου Μπράτη. Αντιθέτως, ο Σκουλός πίστευε πως της αξίζει μια ευκαιρία χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τους υπόλοιπους.

Ιωάννα Μάρκου: Η πληθωρική ξανθιά του GNTM

Η παρουσία της είχε χωρίσει την κριτική σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα: από τη μία ο Σκουλός μόνος του και από την άλλη η Καγιά, ο Μπράτης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αυτή η τελευταία ήταν στο 50-50 καθώς περίμενε πως η 28χρονη Ιωάννα Μάρκου θα δεχοτάν την πρόταση της να σκεφτεί το μόντελινγκ για plus size, καθώς διαθέτει ένα πολύ πληθωρικό στήθος και καμπύλες.

Τελικά η Ιωάννα Μάρκου δεν είχε περάσει στο bootcamp του πρώτου GNTM και είχε αποχαιρετήσει νωρίς. Η παρουσία της, πάντως, δεν είχε περάσει απαρατήρητη, με τον Δημήτρη Σκουλό να επιμένει πως θα έπρεπε να την περάσουν στην επόμενη φάση και θα έκανε χαμό.

Η ίδια, μάλιστα, είχε δηλώσει ενοχλημένη με τον Μπράτη και την Ηλιάνα.

Ιωάννα Μάρκου: Η νέα της εικόνα

4 χρόνια μετά η Ιωάννα έχει γίνει Jo και η εξωτερική της εμφάνιση φέρνει πάρα πολύ στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε βαθμό που δύσκολα ξεχωρίζεις ποια είναι ποια.

Ειδικά στην ακόλουθη φωτογραφία, η ομοιότητα της με την Παναγιώταρου είναι πιο έντονη από κάθε άλλη περίπτωση.

Η Ιωάννα Μάρκου έχει ως έδρα της τη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Instagram, είναι επιχειρηματίας, έχοντας συνιδιοκτησία στο Divine Showroom, στο Gatzby και στο Shisha.

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s