27χρονη καλλονή, το πιο ταιριαστό ζευγάρι: Η διαφορά ηλικίας του Ντάνου με την σύντροφό του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και το κοινό αγαπά πολύ να τους βλέπει!

Η νέα του σύντροφος

Μάλιστα, με την αυτοπεποίθηση και τη λακωνικότητα που τον χαρακτηρίζει είχε σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση, επιβεβαιώνοντάς τες. «Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται», δήλωνε ο Ντάνος, χωρίς να αναφέρει το όνομα της γυναίκας που τον κάνει ευτυχισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του YOU, η σχέση τους έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, με τους δυο τους, πάντως, να αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις μέχρι πρόσφατα. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά τους είναι και ο αθλητισμός, αφού η Δήμητρα είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και αθλήτρια του επί κοντώ, ενώ ο Γιώργος παραδίδει μαθήματα θαλάσσιου σκι στην Σκιάθο.

Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τους δείχνουν να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και οι στιγμές ανάμεσα τους να είναι πολύ τρυφερές – δείτε τες εδώ – έκαναν και την πρώτη τους ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Την αρχική ανάρτηση έκανε η Δήμητρα Βαμβακούση και στην συνέχεια την αναδημοσίευσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο προφίλ του.

Η Δήμητρα είναι 27 ετών, ενώ ο αγαπημένος της 41.

Δείτε το πανέμορφο ζευγαρι

Related posts

“Στην αρχή δεν είχα συναισθήματα”: Σπάει τη σιωπή της η Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της

“Αβέβαιο το μέλλον”: Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα σήμερα νωρίς το πρωί

“Δεν χωράει από τις πόρτες πλέον”: “Ντουλάπα” ο Άγγελος Λάτσιος, τον μπέρδεψαν με σωματοφύλακα της νύκτας