26χρονος ίδιος ο μπαμπάς του, 22 ετών “φτυστή” η μαμά: Τα παιδιά των Ρουσόπουλου-Ζαχαρέα μεγάλωσαν & γοητεύουν

Η Μάρα Ζαχαρέα και ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν εδώ και χρόνια μία όμορφη οικογένεια.
Η Μάρα Ζαχαρέα είναι μία από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες παρουσιάστριες της γενιάς της. Τα τελευταία χρόνια την παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του STAR αφού έχει αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ωστόσο όταν η ίδια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο με την οικογένεια της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.Η Μάρα Ζαχαρέα είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένη με τον δημοσιογράφο και πρώην Υπουργό Επικρατείας Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα παιδιά,

Σε συνέντευξη της, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την οικογένεια της ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τα χαρακτηριστικά του Θοδωρή Ρουσόπουλου που θαυμάζει.

«Δεν είναι εύκολο να βρεις τον ιδανικό συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή. Είναι και θέμα τύχης. Εγώ τον βρήκα νωρίς και, ευτυχώς, παρά τις αναποδιές, δεν τον έχασα. Για μένα, η δεμένη οικογένεια που κατάφερα να φτιάξω, με τα σωστά και τα λάθη μου, είναι ότι σπουδαιότερο έχω πετύχει στη ζωή μου. Όταν είμαστε νέοι, ίσως να μην το συνειδητοποιούμαι, αλλά, όσο μεγαλώνουμε, καταλήγουμε στο συμπέρασμα -στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον αυτό ισχύει- πως χωρίς την οικογένειά μας η ψυχή μας δεν θα είχε πατρίδα.

Θαυμάζω την εξυπνάδα του, το χιούμορ του και το αίσθημα ασφάλειας που παρέχει σε όλους γύρω του», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τα παιδιά της Μάρας Ζαχαρέα

Τα παιδιά της Μάρας Ζαχαρέα και του Θοδωρή Ρουσόπουλου είναι σήμερα 21 και 25 ετών είναι δύο γλυκύτατα πλάσματα και πολλές φορές έχουν απαθανατιστεί με την μητέρα τους, σε δημόσιες εξόδους τους.

«Τώρα θα ακουστώ υπερφίαλη μαμά, αλλά όλες οι μητέρες έχουν την τάση να βλέπουν τα παιδιά τους μέσα από τον καθρέφτη της αγάπης και του θαυμασμού. Θα σας έλεγα πως καμαρώνω γιατί έχουν γίνει έντιμοι και δοτικοί άνθρωποι και μέχρι στιγμής έχουν κατακτήσει όποιους στόχους έχουν θέσει», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια για τα παιδιά της.

Δείτε τους εδώ

Related posts

Κατερίνα Καινούργιου: Το on air τηλεφώνημα του Μαζωνάκη – « Καλά δε με έχεις δει ποτέ;»

Κάποτε κολλητές, σήμερα δυο ξένες: Η Βίκυ Καγιά γύρισε την πλάτη στη Ζενεβιέβ Μαζαρί σε αυτή την εκδήλωση

Κομψή όπως πάντα: Η Μάρα Ζαχαρέα γευμάτισε με γνωστές κυρίες και έβαλε το σύνολο που θέλουν όλες