22 χρόνια δίπλα του: Ο Χρήστος Σπανός ποζάρει τρυφερά στην αγκαλιά της συζύγου του

Ο αγαπημένος Ερμής, Χρήστος Σπανός από το Άκρως Οικογενειακών, έχει μεγαλώσει και έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια. Μαζί με την σύζυγο του Μελίνα Παιονίδου, την οποία γνώρισε όντας τελειόφοιτος όσο σπούδαζε στο Εθνικό Θέατρο, έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρίνα και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Είναι μαζί πάνω από 22 χρόνια κοινής ζωής, ενώ ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει με όμορφα λόγια για την καθηγήτριά του που έγινε η γυναίκα της ζωής του.

Χρήστος Σπανός: Ο έρωτας με την πρώτη ματιά

Όπως είχε αναφέρει: «Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω.

Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της .

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, είχε δημοσιεύσει μία αγαπησιάρικη φωτογραφία τους και μας δείχνουν ότι οι δυνατές αγάπες μπορούν να κρατήσουν στο χρόνο.

«Μήπως καλύτερα να μετράμε αγκαλιές αντί like;», έγραψε στη λεζάντα.

Χρήστος Σπανός: Δείτε την φωτογραφία

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή