Πάολα: «Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά μάλλον αρχίζω να αλλάζω»

Στην κάμερα της εκπομπής«Happy Day» μίλησε η τραγουδίστρια Πάολα, η οποία αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο, για τον ρόλο της μητέρας αλλά και στο γιατί έχει απαρνηθεί τις παλαιότερες εκκεντρικές της εμφανίσεις.

Παραδέχθηκε επίσης ότι δεν θα έφευγε από την πόλη για τον έρωτα, αλλά θα έφευγε για να ξαναγυρίσει στο χωριό της από το οποίο στην ουσία δεν έφυγε ποτέ, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει ποτέ της δίαιτα ήταν από μικρή αδύνατη γιατί αυτό ήταν το σκαρί της.

Πάολα: Δεν μου έχουν τύχει κακές συνεργασίες

Αρχικά μίλησε για τα επαγγελματικά της.«Δεν έχει συμβεί ποτέ σε εμένα κακή συνεργασία κι ας θυμόσαστε ένα περιστατικό. Το ξέρετε διαφορετικά από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Σε εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ τίποτα, ήταν όλα καλά»

Πάολα: H νέα της εμφάνιση

«Παλιά ντυνόμουν πολύ εκκεντρικά. Τώρα νομίζω είμαι πιο ήσυχη. Μεγαλώνοντας έρχεται και ο κορεσμός, τα απομυθοποιείς κιόλας. Δεν μου κάνουν πια τα ρούχα από παλαιότερες εμφανίσεις. Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά μάλλον αρχίζω να αλλάζω. Υπάρχουν τα ρούχα μου, αλλά δεν μου κάνουν. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω γυμναστεί» εξήγησε η Πάολα.

Και τόνισε η Πάολα: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου, όπου είναι αυτό. Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα για να γυρίσω στο χωριό μου. Από εκεί που έφυγα εκεί θα ξαναγυρίσω. Θα κάνω ό,τι είναι να κάνω και θα γυρίσω εκεί από όπου δεν έχω φύγει ποτέ μου»!

Related posts

Αυτή 49, αυτός 33 και κούκλος: Διέρρευσε φωτογραφία της Βαλέριας Κουρούπη με τον μικρότερο σύντροφό της

Πήρε όλα τα γονίδια της Έλενας Ναθαναήλ: Η Ίνκα Τσαγκάρη στα 51 είναι η απόλυτη κλωνοποίηση της μητέρας της

Η απόλυτη μεταμόρφωσή της Μαρίας Λεκάκη: Επιστρέφει τηλεοπτικά, με τον απόλυτο ρόλο και προκαλεί… σεισμό