10 κιλά πάνω, με παντόφλα και κοτσίδα: Η Χριστίνα Μπόμπα εμφανίστηκε έτσι στο κέντρο της Αθήνας & όλοι σκέφτηκαν το ίδιο πράγμα

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την πρώτη της εμφάνιση, στο κέντρο της Αθήνας, μετά και την επανεμφάνισή της στα social media.Ειδικότερα, στις αρχές Αυγούστου, η influencer, μέσv μιαw ανάρτησής της, έκανε γνωστό πως για ένα διάστημα θα απέχει από τα social media και σχεδόν ενάμιση μήνα μετά, επέστρεψε γράφοντας «Πέρασε πάνω από ένας μήνας… και να ‘μαι! Το μυαλό μου ξεκούραστο και έτοιμη για όλα όσα έρχονται! Ποσό σημαντικό να δίνεις χρόνο και αγάπη στον εαυτό σου. Μου λείψατε και γι’ αυτό χαμογελώ».

Η εμφάνιση της Χριστίνας

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” στο κέντρο της Αθήνας, να απολαμβάνει τη βόλτα της παρέα με μια φίλη της, φορώντας ένα μάξι στενό φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση.

Απαντώντας στην ερώτηση αν είναι έγκυος ξανά, η Χριστίνα Μπόμπα υπογράμμισε «Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ».

Εμείς της ευχόμαστε κάθε ευτυχία και να μην ασχολείται με τα σχόλια του κόσμου!

Δείτε τις εικονες

Related posts

“Τα έχω ανάγκη αυτά τα λεφτά” Δύσκολες ώρες για τον Απόστολο Γκλέτσο, το αποκάλυψε ο ίδιος

“Όπως είναι επιπλωμένο” Η Ζωζώ Σαπουντζάκη απαντάει για το σπίτι των 600.000 ευρώ στην Κινέτα

“Κάποια στιγμή δε με αγαπούσε πια” Ράκος η Φαίη Σκορδά, το αποκάλυψε για πρώτη φορά