Ζευγάρι έχασε κιλά και απέκτησε λαμπερή επιδερμίδα πίνοντας καθημερινά τα ούρα του

Οι άνθρωποι που πίνουν τα δικά τους ούρα ισχυρίζονται ότι αυτή η πρακτική τους χαρίζει καλύτερο δέρμα, τους βοηθά να χάσουν βάρος και τους κάνει να νιώθουν νέοι και υγιείς.

Η κατανάλωση ούρων, το τρίψιμό τους στο δέρμα, ακόμη και το πλύσιμο των ματιών είναι πρακτικές που ακολουθούνται από αρχαιοτάτων χρόνων ενώ πιστεύεται ότι θεραπεύουν ασθένειες, ενισχύουν την ενέργεια και ότι αναστρέφουν τη γήρανση.

Και χάρη στους bloggers που προωθούν τέτοιες ιδέες στο διαδίκτυο, περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στην τουαλέτα για ν’ αποκτήσουν οφέλη για την υγεία τους.

Ο Christo Dabraccio, ένας μετεωρολόγος από το Αϊντάχο, λέει ότι πίνοντας τα ούρα του, τον βοήθησε να χάσει 13,6 κιλά και σήμερα αισθάνεται «σαν Σούπερμαν».

Και αφού το συνέστησε στη ζωγράφο Julia Sillaman, από τη Μέριλαντ, και η Julia ισχυρίζεται ότι έχει δει εκπληκτικά αποτελέσματα στην ακμή της και έχει χάσει 11 κιλά από τότε που ξεκίνησε να πίνει τα ούρα της.

Αλλά οι επιστήμονες λένε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η πρακτική αυτή έχει κάποια οφέλη στον οργανισμό και ότι ένας άνθρωπος που πίνει τα ούρα του «δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να κάνει κοροϊδεύει τον εαυτό του».

Η θεωρεία αυτή αναφέρει ότι τα ούρα περιέχουν ενώσεις που απορροφώνται από τον οργανισμό και βοηθούν την ικανότητά του να καταπολεμά τις ασθένειες και να κάνει αποτοξίνωση.

Αλλά οι ειδικοί είναι αντίθετοι αφού υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να ωθούν την κατανάλωση ούρων και ότι στην πραγματικότητα μπορεί αυτή η συνήθεια να είναι επιβλαβής για τον οργανισμό.

Ο 49χρονος Christo Dabraccio, ισχυρίζεται ότι η λεγόμενη «θεραπεία ούρων» τον έκανε να αισθάνεται σαν Σούπερμαν και ότι χάρη σ’ αυτήν έχασε 13 κιλά.

“Έχω ακούσει για αυτή στο διαδίκτυο και για να είμαι ειλικρινής είχα άμεσα αποτελέσματα. Όσο περισσότερο το ψάχνω και διαβάζω μαρτυρίες, τόσο περισσότερο πιστεύω σ’ αυτή τη θεωρία,” είπε ο 49χρονος.

“Μόλις το δοκίμασα, άρχισα να νιώθω σαν Σούπερμαν.”

“Νιώθω γεμάτος ενέργεια, το κεφάλι μου είναι πιο καθαρό, νιώθω νεότερος και το δέρμα μου λάμπει.”

Ο κ. Dabraccio φυλάσσει τα ούρα του και πίνει περίπου τρία φλιτζάνια κάθε μέρα, ενώ τα χρησιμοποιεί και για να καθαρίσει το πρόσωπό του και να πλύνει τα μάτια του.

Ισχυρίζεται ότι παρόμοιες πρακτικές υιοθετήθηκαν από φιλόδοξες προσωπικότητες στο Χόλιγουντ – οι οποίες, όμως, δεν μίλησαν ποτέ δημόσια γι’ αυτό.

Ο κ. Dabraccio παραδέχθηκε ότι η πρακτική αυτή προκαλεί σοκ στους ανθρώπους, αλλά δήλωσε ότι αξίζει τον κόπο να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν αυτά τα οφέλη για την υγεία τους.

“Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι προβληματίζονται, ένιωσα κι εγώ έτσι όταν το άκουσα για πρώτη φορά.”

“Αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα.”

Η 26χρονη Julia Sillaman, ισχυρίζεται ότι έχει βελτιώσει την ακμή της από τότε που ο Christo της συνέστησε να ξεκινήσει να πλένει με ούρα το πρόσωπό της.

Εκτός από τη θεραπεία της επιδερμίδας, λέει ότι έχει χάσει 11 κιλά και βελτίωσε το πεπτικό της σύστημα.

Η ζωγράφος κα Sillaman, από τη Μέριλαντ, δήλωσε: “Είχα εμφανίσει βαριάς μορφής ακμή, αλλά δίσταζα να δω έναν δερματολόγο.”

“Τότε συνάντησα τον Christo – θυμάμαι που είδα πόσο υγιής φαινόταν και πόσο καθαρά ήταν τα μάτια του. Μου είπε να δοκιμάσω τη θεραπεία ούρων για το δέρμα μου.”

“Την ημέρα που άρχισα να κάνω μασάζ με ούρα στο δέρμα μου, η ακμή απαλύνθηκε και το δέρμα μου έγινε πιο ομοιόμορφο.”

“Καταναλώνοντας καθημερινά τα ούρα μου έχω περισσότερη ενέργεια και αισθάνομαι πως έχω μεγαλύτερη επαφή με τη φύση. Αυτό έχει αλλάξει τη ζωή μου – αισθάνομαι σαν ένα διαφορετικό άτομο.”

“Νομίζω ότι θα το ακολουθήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου.”

“Η οικογένειά μου στην αρχή σοκαρίστηκε, αλλά αφού δουν τα αποτελέσματά μου, πιστεύω ότι κάποιοι από τους συγγενείς μου θα το δοκιμάσουν από μόνοι τους.”

διαφορετικό

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας