Ξαφνικά το Κορμάκι της άρχισε να Γεμίζει Σημάδια. Γονείς, Ανοίξτε τα Μάτια σας!

Ξαφνικά, το μωρό της άρχισε να γεμίζει εξανθήματα στα πόδια του. Αλλά η μητέρα του Misty Lyn δεν είχε ιδέα τι το προκαλούσε. Τρομαγμένη πως η κόρη της Harper είχε ακουμπήσει κάτι δηλητηριώδες, ζήτησε από τον άντρα της να προσπαθήσουν να σκεφτούν τι είχε κάνει η μικρή, για να καταλάβουν τι το είχε προκαλέσει αυτό. 

Όταν η Misty είπε στον άντρα της πως είχε δοκιμάσει τα δημοφιλή δημητριακά  Apple Jacks για πρώτη φορά, το ήξεραν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο για τα δημητριακά αυτά, σοκαρίστηκε όταν έμαθε την αλήθεια γύρω από αυτά.

Τα δημητριακά αυτά περιέχουν βαφές που είναι γνωστές πως προκαλούν αλλαγές στη συμπεριφορά παιδιών. Αφού είδε τι έκαναν αυτά τα δημητριακά στην κόρη της, τώρα θέλει να ενημερώσει τις μητέρες να μην αγοράζουν προϊόντα αυτής της εταιρείας.

“Αυτές οι βαφές είναι παράνομες στην Ευρώπη, αλλά πλήρως αποδεκτές στην Αμερική. Οι βαφές αυτές συνδέονται με όγκους και αλλεργικές αντιδράσεις.”

Οι ουσίες αυτές ονομάζονται yellow 6, blue 1, red 40 and BHT. Ενημερώστε όσους γονείς ξέρετε. ΜΗΝ αγοράζετε προϊόντα που βλέπετε να περιέχουν αυτά τα συστατικά.

Credit: awm.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας