Θέλετε να είστε υγιείς; Βάλτε κρεμμύδια στα πόδια σας

Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει εδώ και χρόνια το κρεμμύδι σε ότι αφορά την υγεία. Λένε ότι καθαρίζει το αίμα τους, αντιμετωπίζουν το κρυολόγημα ή τη γρίπη, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος ή ενισχύουν απλά τη γενικότερη υγεία τους.

Το κρεμμύδι αν το κόψετε σε λεπτές φέτες και το κρατήσετε στην άκρη θα απελευθερώσει μέρος του χυμού του. Απλώστε το σε φέτες επάνω στα πόδια σας, καθαρίστε τα πόδια σας και τυλίξτε τα με ταινία γύρω και βάλτε τις αγαπημένες σας μάλλινες κάλτσες. Το μαλλί θα βοηθήσει πολύ, γιατί θα κρατήσει τα πόδια σας ζεστά. Χρειάζεστε μία καθαρή ταινία, επειδή μπορεί να σας ενοχλήσει η μυρωδιά του στο σώμα σας ή στο σπίτι σας.

Αν το δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητο, μπορείτε να βάλετε τις φέτες από το κρεμμύδι μαζί με κάποια λιπαρή κρέμα ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό λάδι. Εφαρμόστε το βράδυ, πριν πάτε για ύπνο, επειδή δεν θα μετακινείτε τα πόδια σας και έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά του κρεμμυδιού θα περάσουν στο κυκλοφορικό σας σύστημα.

Για βέλτιστα αποτελέσματα, δοκιμάστε το με την εύρεση οργανικών κρεμμυδιών, επειδή είναι άφθονα σε ενεργές ενώσεις, γνωστές ως δακρυγόνα.

Αφήστε τις επικαλύψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, και το επόμενο πρωί αφαιρέστε τα και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Βάλτε τις ζεστές μάλλινες κάλτσες σας στα πόδια σας. Θα ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος, ιδίως για τους ανθρώπους που υποφέρουν από κακή κυκλοφορία του αίματος και διαβήτη.

Η Θεραπεία αυτή κάνει θαύματα για τους ανθρώπους που αγωνίζονται με διάφορα προβλήματα υγείας. Κάθε φορά που θα παρατηρήσετε, το πρώτο σύμπτωμα ενός κρυολογήματος, γρίπης, πυρετού ή θέματα πνεύμονα, κάντε το.

Μέχρι να είστε πλήρως καλά!!

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας