Απλώστε ΑΥΤΟ το Έλαιο στα Πόδια σας, 10 Λεπτά Πριν τον Ύπνο και Δείτε Τι θα Συμβεί!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής συχνά είναι τόσο έντονος, που η πλειοψηφία βιώνει έλλειψη καλής ποιότητα βραδινού ύπνου. 

Η έλλειψη ύπνου μπορεί να είναι η κύρια αιτία για ένα πλήθος σοβαρών και περίπλοκων ζητημάτων υγείας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κοιμόμαστε 8 ώρες το βράδυ, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές μας ανάγκες.

Εξαιτίας της σημαντικότητα αυτού του ζητήματος, συνεχώς προτείνουμε μερικούς εναλλακτικούς τρόπους βελτίωσης της ποιότητας του ύπνου, όπως το φενγκ σούι, φυσικά αφεψήματα και άλλα πολλά.

Τα αιθέρια έλαια μπορούν επίσης να εξαιρετικά αποτελεσματικά όσον αφορά την αποκατάσταση του καθημερινού ύπνου. Ίσως γνωρίζετε τις χρήσεις και τα οφέλη των αιθέριων ελαίων, και σήμερα θα σας δείξουμε πως να χρησιμοποιήσετε για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Προτείνουμε ένα σπρέι ποδιών με 3 φυσικά συστατικά. Αυτό το σπρέι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την αποτοξίνωση του οργανισμού. Οι πόροι των ποδιών είναι οι μεγαλύτεροι σε μέγεθος και σε μεγαλύτερο πλήθος από όλο το σώμα, και έτσι είναι ιδανικοί για απορρόφηση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.

Τα πόδια μας επίσης περιέχουν πλήθος νευρικών σημείων που συσχετίζονται με διαφορετικά όργανα του σώματος, και έτσι η ενεργοποίηση αυτών των σημείων μπορεί να έχει θαυματουργές δράσεις στην υγεία και την ευεξία μας.

Να πως θα προετοιμάσετε το σπιτικό γιατροσόφι που θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας:

Συστατικά

  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο χαμομηλιού
  • 100 ml λάδι μαγνησίου

Οδηγίες

Αναμείξτε τα έλαια σε ένα μικρό μπουκαλάκι σπρέι. Ανακινήστε το μπουκαλάκι για να βεβαιωθείτε ότι έχουν αναμειχθεί καλά. Ψεκάστε με το σπρέι τα πόδια σας 10 λεπτά πριν πάτε για τον βραδινό σας ύπνο.

Λεβάντα

Η λεβάντα είναι ένα καταπραϋντικό, χαλαρωτικό αρωματικό φυτό. Το αιθέριο έλαιο της λεβάντας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και ισχυρό, και αρκούν μερικές σταγόνες στο μαξιλάρι σας για να κάνει θαύματα! Επειδή είναι πολύ ισχυρή, συχνά χρησιμοποιείται διαλυμένη. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε παιδιά.

Χαμομήλι

Αυτό το βότανο έχει εκπληκτικές χαλαρωτικές ιδιότητες, και βοηθάει ιδιαίτερα σε προβλήματα αϋπνίας.

Μαγνήσιο

Το λάδι μαγνησίου είναι το ίδιο ωφέλιμο, τόσο για εσωτερική όσο και εξωτερική χρήση. Τεχνικά, δεν είναι λάδι, αλλά θεωρείται έτσι εξαιτίας της λιπαρής υφής και της δράσης του. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε περιπτώσεις αϋπνίας, άγχους, προβλήματα πέψης και κράμπες. Αν έχετε έλλειψη μαγνησίου, τα πόδια είναι το ιδανικό σημείο για να εφαρμόσετε αυτό το λάδι.

Μοιραστείτε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές με τους φίλους σας!

Credit: healthyfoodhouse.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας