Πρόβλημα με Αϋπνίες; Το αρχαίο κόλπο για να κοιμηθείτε μέσα σε 60 δευτερόλεπτα

Οι σύγχρονοι ρυθμοί της καθημερινότητας μας με άγχος, στρες και πίεση οδηγούν πολλούς ανθρώπους έστω και για μια φορά στη ζωή της να πέσουν στο κρεβάτι δίχως να μπορέσουν να κοιμηθούν. Παρά την εξάντληση που νιώθεις εκείνη την στιγμή ότι και να κάνεις δεν μπορείς να κοιμηθείς με τίποτα.

Ακολουθεί ένα τέχνασμα για το πώς να αναπνεύσετε σωστά, ώστε να μπορέσετε να κοιμηθείτε το συντομότερο δυνατό. Θα πρέπει να το κάνετε τακτικά: κάθε πρωί μετά το ξύπνημα και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε, για να ρυθμίσετε το σώμα σας και να βελτιστοποιήσετε το αποτέλεσμα. Αυτή η μέθοδος που ονομάζεται «4-7-8», βοηθά αμέσως όταν βρίσκεστε σε αγχωτικές καταστάσεις, κρίσεις πανικού ή υψηλή αρτηριακή πίεση.

1. Εισπνεύστε

Όλα ξεκινάνε από την αναπνοή. Κατ’ αρχάς, τοποθετήστε τη γλώσσα σας στο πάνω μέρος του στόματός σας, πίσω από τα μπροστινά δόντια σας. Στη συνέχεια, εισπνεύστε αργά ενώ μετράτε μέχρι το 4 από μέσα σας.

2. Κρατήστε την αναπνοή σας

Τώρα, κρατήστε την αναπνοή σας παραμένοντας χαλαροί και μετρήστε ως το 7. Το σώμα σας έχει τώρα αρκετό χρόνο για να απορροφήσει το οξυγόνο και να δώσει ενέργεια σε όλα τα όργανα σας. Η περιεκτικότητα σε οξυγόνο στο αίμα σας αυξάνεται και το σώμα σας αρχίζει να χαλαρώνει.

3. Εκπνεύστε

Κατά την εκπνοή, μετρήστε ως το 8. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αναπνέετε όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Αν ακούτε ένα ήσυχο απαλό θόρυβο, το κάνετε σωστά. Η αργή εκπνοή εξασφαλίζει ότι ο «χρησιμοποιημένος» αέρας εξέρχεται πλήρως από το σώμα σας. Ως μια μεγάλη παρενέργεια: ο παλμός σας θα γίνει αισθητά πιο ήρεμος. Αυτό το τέχνασμα λειτουργεί παντού και οπουδήποτε. Ακόμη και σε καταστάσεις άγχους ή κρίσεων πανικού, το σώμα σας θα χαλαρώσει μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Λέγεται ότι βοηθά εν γένει από την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Στην αρχή, τέσσερις επαναλήψεις το πρωί και το βράδυ πρέπει να αρκούν. Μετά από δύο μήνες μπορείτε να κάνετε οκτώ αντίστοιχα. Είναι πιο αποτελεσματικό όταν ασκείται τακτικά. Ακόμα και στο έντονο άγχος, αυτό το τέχνασμα είναι πραγματική ευλογία. Πριν φτάσετε στα χάπια ύπνου ή άλλες ουσίες, θα πρέπει τουλάχιστον να δοκιμάσετε το τέχνασμα «4-7-8».

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας