Πιέστε ΑΥΤΟ το Σημείο για 30 δευτερόλεπτα και δείτε τι θα γίνει στο Σώμα σας!

Οι άνθρωποι συνεχώς ψάχνουν για φυσικούς και εναλλακτικούς τρόπους  να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να αντιμετωπίσουν παθήσεις που πιθανώς βιώνουν. Μερικές φορές τα έχουμε δοκιμάσει όλα και δεν έχουν δουλέψει ή άλλες δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να εξετάσουμε άλλες εναλλακτικές.

Αυτές συνήθως περιλαμβάνουν ακριβά φάρμακα με μεγάλες παρενέργειες, ίσως μερικές φορές με περισσότερες παρενέργειες από ότι αποτελέσματα. Πολλοί στρέφονται στην ομοιοπαθητική σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, σώμα και ψυχή.

Μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες αποτελεί ο βελονισμός. Απλά πιέζοντας κάποια σημεία, ανακουφίζουμε από πόνους, εντάσεις και αυξάνουμε το κυκλοφοριακό. Έχει φανεί αποτελεσματικός σε περιπτώσεις πονοκεφάλων, σε πόνους στην πλάτη, προβλήματα με την πέψη και τον ύπνο.

Ένα τέτοιο σημείο βρίσκεται στο χέρι μας και κυρίως χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει από πονοκεφάλους και ημικρανίες. Για να το ενεργοποιήστε το, πιέστε το, τρίβοντας κυκλικά ή μπροστά-πίσω, για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα κάθε φορά και συνολικά περίπου 1-2 λεπτά.

Καθίστε αναπαυτικά και κλείστε τα μάτια σας. Μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε και όποια ώρα της μέρας θέλετε. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τον σωστό τρόπο να το κάνετε, όπως επίσης και άλλα σημεία του σώματος με παρόμοια χρήση.

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας