Πιέστε ΑΥΤΟ το δάχτυλο για ένα Λεπτό. Το Αποτέλεσμα θα σας Ενθουσιάσει!

Η ρεφλεξολογία είναι ένα είδος μασάζ που πολλοί θεραπευτές χρησιμοποιούν για τα ιατρικά της οφέλη. Είναι παρόμοια με την πιεσοθεραπεία, την παραδοσιακή ασιατική τεχνική μασάζ, αλλά εδώ η μέθοδος επικεντρώνεται στα χέρια και τα πόδια.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα χέρια και τα πόδια μας μπορούν να χωριστούν σε ζώνες που αναλογούν σε διάφορα μέρη του σώματος. Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές που διαφέρουν λίγο από ζώνη σε ζώνη, μπορεί κανείς θεωρητικά να θεραπεύσει μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών.

Ακόμα κι αν δεν το πολυπιστεύετε, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την πιεσοθεραπεία και την ρεφλεξολογία. Μπορεί να ανακουφίσετε μια ημικρανία, έναν στομαχόπονο, έναν πόνο στη μέση, ή και όχι, αλλά σίγουρα θα απολαύσετε την εμπειρία!

Το κλειδί στη ρεφλεξολογία είναι να γνωρίζεις τις “ζώνες”. Αυτός ο πρακτικός οδηγός τις δείχνει όλες!

Όπως βλέπετε, ο αντίχειρας είναι γεμάτος ζώνες. Αλλά μία συγκεκριμένη, το μαλακό σημείο όπου ο αντίχειρας ενώνεται με το χέρι είναι το σημείο που μπορεί να θεραπεύσει τον πονόλαιμο ή τον πιασμένο αυχένα.

Σας έχει πιάσει αλλεργία; Κάντε ένα καλό μασάζ τον δείκτη σας, ξεκινώντας από τη βάση, η οποία σχετίζεται με τους πνεύμονες και την καρδιά, και συνεχίστε προς τα πάνω για να θεραπεύσετε τα βουλωμένα ιγμόρεια και τα μάτια που δακρύζουν.

Οι άκρες του δείκτη και του μεσαίου δάχτυλού είναι τα τέλεια σημεία για να θεραπεύσετε έναν πονοκέφαλο ή αν θέλετε να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Πιθανόν λόγω της φλέβας που τον ενώνει με την καρδιά, ο παράμεσος είναι η ζώνη που πρέπει να επικεντρωθείτε για να βελτιώσετε την διάθεση σας. Πιάστε σφιχτά το δάχτυλο και κάντε μασάζ για να ηρεμήσετε ή για να φτιάξει η διάθεση σας.

Υπάρχουν πολλά καλά στους μοντέρνους χώρους εργασίας, ένα σημαντικό αρνητικό σημείο, όμως, είναι καθόμαστε για πολλές ώρες σε καρέκλες και μπορεί να πιαστούν οι ώμοι μας. Στριφογυρίστε λίγο το μικρό σας δαχτυλάκι και δείτε αν αυτό έχει αποτέλεσμα.

Δείτε στο βίντεο διάφορες τεχνικές ρεφλεξολογίας που χρησιμοποιούν οι ειδικοί:

Credit: wimp.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας