Όταν βγήκε από το Μπάνιο, είδε αυτό το Σημάδι. Δυστυχώς όμως, δεν έφταιγε το Σαπούνι…

Όταν ο 23χρονος Rodney Colley βγήκε από το ντους, παρατήρησε κάτι παράξενο κάτω από τη μασχάλη του που έμοιαζε με εξάνθημα. Ο φοιτητής από την Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια υπέθεσε ότι έφταιγε το σαπούνι του, αλλά ανησύχησε όταν το εξάνθημα άρχισε να χειροτερεύει.

Αρχικά δεν είχε ιδέα τι το προκαλούσε. Αποφάσισε να συνεχίσει τη μέρα του κανονικά, αλλά ξαφνικά το εξάνθημα άρχισε να χειροτερεύει συνεχώς. Μέχρι που το επόμενο πρωινό άρχισε να νιώθει πολύ πόνο.

“Βγήκα από το ντους τη Δευτέρα το πρωί και ένιωθα πως η μασχάλη μου είχε πάρει φωτιά. Έτσι κοίταξα στον καθρέφτη και είδα πως είχε χειροτερέψει το εξάνθημα.”

Τελικά κατάλαβε πως το αποσμητικό του είχε προκαλέσει χημικό έγκαυμα στο δέρμα του. Χρησιμοποιούσε αποσμητικό της Old Spice για χρόνια αλλά ήταν η πρώτη φορά που είχε δοκιμάσει το προϊόν της Pure Sport High Endurance.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για εγκαύματα από προϊόντα αυτής της εταιρίας. Στην πραγματικότητα έχουν γίνει αρκετές αναφορές. Τον προηγούμενο Οκτώβριο, ο Michael Smith δημοσιοποίησε το βίντεο που ακολουθεί, που δείχνει πως απέκτησε χημικό έγκαυμα από αποσμητικό της Old Spice.

To Consumer Affairs έχει βαθμολογήσει με 1/5 τα προϊόντα της Old Spice, κυρίως γιατί προκαλούν εγκαύματα. Παρόλο που οι καταγγελίες είναι πολλές, η εταιρία δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση γύρω από το θέμα.

Credit: awm.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας