Κάντε Μασάζ για ένα Λεπτό σε ΑΥΤΟ το Δάχτυλο. Το αποτέλεσμα, θα σας Σοκάρει!

Η τεχνική Jin Shin Jyutsu είναι ένα παρακλάδι της παραδοσιακής Κινέζικης ιατρικής. Κοιτάζει τα 26 διαφορετικά ενεργειακά κέντρα στο σώμα που συνδέονται με διάφορα όργανα και όταν διεγερθούν ανοίγουν τα ενεργειακά κανάλια προς το κάθε όργανο.

Σαν αποτέλεσμα, η λειτουργία του οργάνου βελτιώνεται και συνολικά το σώμα λειτουργεί πιο ισορροπημένα. Και το καλύτερο είναι ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι μασάζ στα δάχτυλά σας για 1 λεπτό.

Παρόμοια με το βελονισμό, αυτή η τεχνική εφαρμόζεται ασκώντας πίεση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Παρόλο που άλλοι προτιμούν Jin Shin Jyutsu και άλλοι βελονισμό, και οι δύο τεχνικές επικεντρώνονται στα δάχτυλα χεριών και ποδιών.

Εδώ θα δείτε τα πιο σημαντικά ενεργειακά κέντρα του Jin Shin Jyutsu:

Ο αντίχειρας

Συνδέεται με την καρδιά και τα πνευμόνια. Με ελαφρύ τρίψιμο και τράβηγμα του δαχτύλου αυτού, θα ανακουφιστείτε από ταχυπαλμία και λαχάνιασμα.

Ο δείκτης 

Το δάχτυλο αυτό συνδέεται με το γαστρεντερικό σύστημα. Εάν έχετε ενοχλήσεις στο στομάχι ή δυσκοιλιότητα, τότε τρίψτε ελαφρά και τραβήξτε για γρήγορη ανακούφιση.

Ο μέσος 

Αυτό το δάχτυλο συνδέεται με το κυκλοφοριακό σύστημα. Για ναυτία και ίλιγγο, κάντε μασάζ σε αυτό το δάχτυλο και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Η μέθοδος αυτή βοηθάει και στην αϋπνία.

Ο παράμεσος

Σύμφωνα με το Jin Shin Jyutsu είναι υπεύθυνο για τη διάθεσή σας. Αν έχετε κακή διάθεση ή χάνεται την υπομονή σας, τότε κάντε μασάζ σε αυτό το δάχτυλο για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

Το μικρό δάχτυλο

Συνδέεται με τα νεφρά και το κεφάλι. Για πονοκεφάλους και πόνους στο λαιμό, πιέστε το και θα δείτε διαφορά άμεσα. Επίσης χρησιμοποιώντας την τεχνική του Jin Shin Jyutsu, μπορεί να βοηθήσει και τα νεφρά να επανέλθουν σε μια καλή κατάσταση.

Όπως και στο βελονισμό, το Jin Shin Jyutsu είναι μια δημοφιλής μέθοδος για πολλές παθήσεις. Για συχνό ή συνεχή πόνο, είναι καλό να συμβουλευόμαστε γιατρό, για να βρούμε την αιτία του προβλήματος. 

Credit: hefty.co

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας