Η αληθινή αγάπη αποτυπωμένη στα σκίτσα αυτού του συζύγου και πατέρα

Η αληθινή αγάπη αποτυπωμένη στα σκίτσα αυτού του συζύγου και πατέρα…

Για χρόνια, ο καλλιτέχνης Curtis Wiklund έχει σκιαγραφεί στιγμές – τόσο μεγάλες όσο και μικρές – από την καθημερινή του ζωή με τη σύζυγό του Jordin και τους δύο γιους τους Casen και Hayden.

Με έδρα το νοτιοανατολικό Michigan, οι Wiklunds, που είναι παντρεμένοι εδώ και οκτώ χρόνια, περιμένουν τώρα μια κόρη τον Μάρτιο. Αυτή η συναρπαστική είδηση ήρθε στο τέλος μιας ιδιαίτερα καταστροφικής περιόδου για το ζευγάρι που αντιμετώπισε 2 αποτυχημένες εγκυμοσύνες τα τελευταία δύο χρόνια.

«Αυτή η πρώτη απώλεια ήταν στην πραγματικότητα αυτό που με ώθησε να αρχίσω να ζωγραφίζω ξανά«, δήλωσε ο Wiklund στη HuffPost. «Συνειδητοποίησα ότι χρειάζομαι το σχέδιο, όπως κάποιος μπορεί να χρειαστεί να γράψει μουσική, ένα κείμενο ή να πάει για τρέξιμο. Το σχέδιο βοήθησε να επεξεργαστώ όσο συνέβαιναν. «

Ο Curtis είπε επίσης ότι χρησιμοποιεί τα σχέδιά του ως έναν τρόπο να αποτυπώσει την καθημερινή ζωή με την οικογένειά του.

«Τείνω να σχεδιάζω στιγμές που με έκαναν να αισθάνομαι κάτι», είπε στη HuffPost. «Αυτές οι στιγμές είναι μερικές φορές δύσκολο να παρατηρηθούν στην πραγματική ζωή, και ακόμη πιο δύσκολο να παρατηρηθούν από κάποιον άλλο. Αλλά όταν μπορώ να το σχεδιάσω, ελπίζω ότι κάποιος θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάω μόλις το δει. «

Πίσω το 2011, ο Jordin ξεκίνησε ένα φωτογραφικό έργο 365 ημερών και ενθάρρυνε τον Curtis να συμμετάσχει δεσμευόμενος να σκιαγραφεί κάθε μέρα για ένα χρόνο. Μετά το τέλος του έτους, ο Curtis συνέχισε να σχεδιάζει σκηνές και να τις δημοσιεύει στο διαδίκτυο (αν και όχι καθημερινά) και ανέπτυξε ένα μήνυμα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

«Σήμερα, τα σχέδια με βοηθούν να συγκρατήσω και να αγαπήσω τις φευγαλέες στιγμές, και ακόμη με βοήθησαν να τα καταφέρω στις δύσκολες στιγμές«, δήλωσε ο Wiklund στη HuffPost. «Προσπαθώ να θυμηθώ ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν κάποιον άλλο όπως βοηθούν εμένα.»

Δείτε τα σκίτσα:

Πηγή: diaforetiko.gr

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας