Hangover ΤΕΛΟΣ: Δείτε 5 Σπιτικά Γιατροσόφια για να Αναρρώσετε άμεσα μετά από μια Ξέφρενη Νύχτα!

Ήπιατε πάρα πολύ χθες το βράδυ και το επόμενο πρωί το πληρώσατε ακριβά;

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους του ανθρώπου είναι να βρει την τέλεια θεραπεία για το hangover. Μοιάζει αδύνατο να βρεθεί ένα φάρμακο που μας γιατρεύει απευθείας ύστερα από ένα βράδυ κρεπάλης, αλλά υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να σταθείτε γρήγορα στα πόδια σας.

1. Οι ενοχλητικοί πονοκέφαλοι προκαλούνται συνήθως από την αφυδάτωση και την απώλεια ηλεκτρολυτών, έτσι, εκτός από νερό, θα πρέπει να εφοδιάσετε το σώμα σας με ένα ρόφημα ηλεκτρολυτών.

iStock

2. Οι πονοκέφαλοι μπορεί επίσης να προκληθούν από τη συρρίκνωση των αιμοφόρων αγγείων λόγω του αλκοόλ, η οποία αυξάνει την αρτηριακή πίεση. Η λήψη μαγνήσιου ή ένα φλιτζάνι καφέ, θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους πονοκεφάλους.

iStock

3. Αν το στομάχι σας πραγματικά σας “μισεί”, τα αντιόξινα δισκία θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε.

iStock

4. Ο χυμός από αλόη επίσης μπορεί να διευκολύνει το στομάχι, λόγω της αντι-φλεγμονώδους ιδιότητας του φυτού.

iStock

5. Αν ξυπνήσετε πιεσμένοι και αισθάνεστε πως όλα είναι απαίσια, είναι επειδή τα επίπεδα σεροτονίνης και μαγνησίου σας έχουν εξαντληθεί. Η L-τρυπτοφάνη θα φέρει τη σεροτονίνη σας πίσω στα κανονικά επίπεδα και η σκόνη μαγνησίου θα σας βοηθήσει με το άγχος.

iStock

Τώρα μπορείτε να πιείτε όσο θέλετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το πως θα αισθάνεστε το επόμενο πρωί. Αλλά πάντα υπεύθυνα!

Credits: Viral Nova

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας