Good night: 4 τρόποι για να κοιμηθείς σαν πουλάκι!

Και το πρωί που θα σηκωθείς η ενέργεια σου θα είναι στο peak!

Μολις γύρισες σπίτι. Είσαι πτώμα. Είχες μια πολύ κουραστική ημέρα στη δουλειά. Μετά είχες εξωτερικές δουλειές. Ψώνια στο super market. Δεν έχεις ενέργεια ούτε για να ξεντυθείς.

Δες τι πρέπει να κάνεις για να μην φτάνεις σε αυτή την κατάσταση.

Από τη θεωρία στην πράξη:

Slow down
Στείλε σήμα στον οργανισμό σου. Φτιάξε την ρουτίνα σου. Προετοίμασε τον οργανισμό σου. Δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Βάλε soft μουσική. Φτιάξε ένα χαμομήλι ή ένα ζεστό γάλα με μέλι.

Snack to relax
Τσίμπησε κάτι ελαφρύ, για να σε χαλαρώσει. Επίλεξε τροφές που περιέχουν τρυπτοφάνη όπως γάλα, φιστίκια, γαλοπούλα. Αυτές οι τροφές βοηθούν τον εγκέφαλο να παράγει μια ουσία τη σεροτονίνη, μια ορμόνη που σε χαλαρώνει.

Take a bath
Γέμισε την μπανιέρα σου με ζεστό νερό. Ρίξε άλατα μέσα. Άναψε κεριά περιμετρικά της μπανιέρας. Βάλε soft μουσική και μπες μέσα στην μπανιέρα. Κάτσε εκεί και χαλάρωσε για όση ώρα θέλεις. Μετά θα έχεις χαλαρώσει τόσο που δεν φαντάζεσαι. Βάλε χουχουλιάρικα ρούχα και ξάπλωσε!

Spray away
Ψέκασε το χώρο με ένα ήπιο χαλαρωτικό αρωματικό όπως είναι για παράδειγμα η λεβάντα. Ψέκασε κατά διαστήματα το δωμάτιό σου. Αυτή διαδικασία μπορεί να σε χαλαρώσει. Κάνεις αρωματοθεραπεία και αποβάλλεις το άγχος.

Πηγή: david-avramidis.gr

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας