Γυναίκες εν Δράσει! Μέσα σε 1 Δευτερόλεπτο Μπορείτε να Κάνετε τον Άντρα σας να Πάθει το Απόλυτο ΣΟΚ – Δείτε ΠΩΣ

Σε ποιον άνδρα δεν αρέσει η αίσθηση της «πρώτης φορά» μιας γυναίκας. Για όλες εσάς που δεν είναι η πρώτη φορά που συνευρίσκεστε εpωτικά με τον σύντροφο σας, σας έχουμε μερικές συμβουλές που θα εκτοξεύσουν τηn απόλαυση και του άντρα σας αλλά και την δική σας. Με τα χρόνια η ελαστικότητα του κόλπου μειώνεται καθώς οι συνευρέσεις σας αυξάνονται. Αυτό είναι κάτι αναπόφευκτο.

Εδώ σας έχουμε μερικές απίστευτες τεχνικές και συμβουλές που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνες σας στο σπίτι για να ανακτήσει ο κόλπος σας την ελαστικότητα και την στενότητα του.

1. Φραγκοστάφυλο

Βράστε σε νερό μερικά φραγκοστάφυλα και αποθηκεύστε τα σε ένα δοχείο. Μετά το καθημερινό σας μπάνιο εφαρμόστε το πάνω στον κόλπο σας. Αυτό θα αποκαταστήσει γρήγορα την ελαστικότητα του

2. Σβόλοι Βελανιδιάς

Υπάρχει ένα Ταϊλανδέζικο βότανο που δρα ως φυτικό λιπαντικό και έχει ισχυρή καταπραϋντική δράση. Βοηθάει στο να στενέψει τα τοιχώματα του κόλπου.

3. Κουρκουμάς (kurkuma comosa)

Αυτό το μπαχαρικό ενδυναμώνει τα τοιχώματα του κόλπου σας καθώς και τον πυελικό ιστό σε μόλις 1 μήνα από τη χρήση του.

4. Super Βότανο Pueraria Mirifica

Χρησιμοποιείται επίσης για την αύξηση του μεγέθους του στήθους. Σύμφωνα με τους ειδικούς , το να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο για να σφίξετε τον κόλπο σας είναι πολύ αποτελεσματικό καθώς του δίνει μια σταθερότερη ώθηση.

5. αμαμήλις

Για να κάνετε πιο στενό τον κόλπο σας, αλέστε την σκόνη από αυτό το βότανο και ξεπλύνετε με αυτό την ευαίσθητη περιοχή σας μια φορά την εβδομάδα.

6. Τσιμιτσιφούγκα

Αυτό το βότανο χρησιμοποιείται πιο συχνά για την σύσφιξη του κόλπου. Κατάλληλο για άτομα άνω των 50 ετών

7. Αλόη

Συστήνεται για την καταπολέμηση της ξηρότητας και του ερεθισμού της ευαίσθητης περιοχής. Επίσης χρησιμοποιείται για την γρήγορη ανακούφιση προβλημάτων που αφορούν την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Εφαρμόστε το τζελ αλόης κατά την διάρκεια του μπάνιου σας και ξεπλύνετε με νερό.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

*Μην ξεχνάτε ότι τα παραπάνω αφορούν «συμβουλές» και θα πρέπει να απευθυνθείτε στον γυναικολόγο σας πριν από την χρήση τους.

Πηγή: hornet.gr

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας