Για να Κρατηθεί στη Ζωή, Καθημερινά Πρέπει να Βάζει αυτά τα Καλώδια. Ο λόγος; Κάτι που Πίνουμε όλοι μας!

Παρόλο που η Dion Parratt είναι μόλις 18 ετών, έχει βιώσει δύο αποβολές μέχρι τώρα και πλέον πρέπει να φοράει ένα μηχανισμό που κοιτάει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς της. Γιατί; Επειδή όταν ήταν νέα είχε περάσει την εφηβεία της πίνοντας ενεργειακά ποτά.

Στις 14 Ιανουαρίου, η Parratt ανάρτησε μία φωτογραφία που δείχνει εκείνη με καλώδια κολλημένα στο σώμα της. Ελπίζει πως αυτή η εικόνα να βοηθήσει στην ενημέρωση για τους κινδύνους της υπερβολικής κατανάλωσης ενεργειακών ποτών σε νεαρή ηλικία.

Εκείνη είχε ξεκινήσει να τα καταναλώνει σε σκοπό να χάσει βάρος. Οι συνέπειες όμως ήταν τεράστιες.

“Ήμουν μικρή και ανόητη και νόμιζα πως αν σταματήσω να τρώω  θα έχανα βάρος, αλλά πλέον δεν μου αρέσει το φαγητό και κάνω κακό στον εαυτό μου.”

“Πλέον είμαι με καλώδια και ένα μεγάλο κουτί είναι κολλημένο πάνω μου όλη τη μέρα. Πριν πιείτε τέτοια ποτά, σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε στο σώμα σας και κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να επιτρέπει στα παιδιά του να πίνουν τέτοια ποτά.”

Παραλίγο να πεθάνει λόγω των ενεργειακών ποτών και το αποτέλεσμα των επιλογών της είναι πλέον πρόκληση για όλη την οικογένεια.

“Δεν είναι ωραίο να βλέπεις την 18χρονη κόρη σου να το περνάει αυτό, να είναι δεμένη η καρδιά της σε ένα μηχάνημα.”

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο εξηγούνται λεπτομερώς οι κίνδυνοι των ενεργειακών ποτών και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ γιατί η ενημέρωση μπορεί να σώσει ζωές.

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας