Απαγορεύονται “διά ροπάλου” 2 γεύματα:Η μυστική διατροφή της Έλλης Κοκκίνου της έδιωξε 22 Κιλά σε 12 Μήνες

Η Έλλη Κοκκίνου έχασε 22 κιλά μέσα σε 12 μήνες, χωρίς να στερηθεί τίποτα από την διατροφή της και αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού πώς τα κατάφερε – Ποιο ήταν το μεγάλο της «κόλπο» στη καθημερινή της προσπάθεια

Η Έλλη Κοκκίνου με αφορμή τα τόσο κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη που είχε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να χάσει τα περιττά κιλά που είχε.

Το πρόβλημα υγείας, η αύξηση στα κιλά και το περπάτημα

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως λόγω του θυροειδούς είχε πάρει 22 κιλά και τα έχασε και με διατροφή αλλά και με άσκηση.

Συγκεκριμένα είπε πως κάθε μέρα περπατούσε από τη Γλυφάδα έως τη Βάρκιζα για περίπου τέσσερις ώρες.

Με crop top και μίνι φούστα η Έλλη Κοκκίνου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Η Έλλη Κοκκίνου συνδυάζει ένα γοητευτικό πρόσωπο με μια καλογυμνασμένη σιλουέτα.
“Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν αρκετά κιλά παραπάνω σε σχέση με σήμερα. Νομίζω, γύρω στα 20! Τελικά κατάφερα να τα χάσω με πάρα πολλή γυμναστική και καλή, ποιοτική διατροφή”, έχει δηλώσει η ίδια σε σχέση με την τότε αλλά και την τωρινή εικόνα της!

Η ημερήσια δίαιτα της Έλλης Κοκκίνου

Πρωινό:
2 αβγά και 1 ολόκληρο ασπράδι
150 γρ. ντομάτα
40 γρ. τυρί light ή 30 γρ. Κουάκερ χωρίς γλουτένη
200 γρ. γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) και 15 γρ. σταφίδες
Δεκατιανό:
1 τοστ με γαλοπούλα
τυρί χαμηλών λιπαρών ή 20 γρ. ξηρούς καρπούς ανάλατους με γιαούρτι 2%.
Μεσημεριανό:
Μακαρόνια μόνο με λάδι και λίγη σάλτσα ντομάτας ή ψητό κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι με πατάτες στον ατμό με σαλάτα
Βραδινό:
150 γρ. μήλο
200 γρ. γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) ή 2 φρυγανιές με τυρί ή κράκερ ή γιαούρτι 2% με 2 κράκερ
Απαγορεύονται “διά ροπάλου”!
Βγάζοντας τη γλουτένη από τη διατροφή της, η δίαιτα της Έλλης βασίζεται στην κατανάλωση αποκλειστικά και μόνων τροφίμων που δεν την περιέχουν ως συστατικό τους.

Διά ροπάλου, λοιπόν, απαγορεύονται το πλιγούρι, το αλεύρι, η φαρίνα, το σιμιγδάλι, το σιτάρι και ό,τι παρασκευάζεται από αυτά, ορισμένα τυριά, κατεργασμένα κρέατα και αλλαντικά που δεν αναφέρουν τη σύστασή τους.

Επίσης το κανονικό ψωμί, τα μακαρόνια που περιέχουν γλουτένη, τα διάφορα σνακ που κυκλοφορούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ αλλά και αλκοολούχα ποτά όπως η μπύρα, το ουίσκι και η βότκα.

Επίσης το λευκό ξίδι, ορισμένα μπαχαρικά και καρυκεύματα κατεργασμένα, έτοιμες σάλτσες αλλά και κάθε είδους επιδόρπιο και γλυκά εμπορίου.

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας