Δείτε γιατί το να “αερίζεσαι” μπροστά σε κόσμο κάνει καλό στην υγεία. (αλλά είναι αηδιαστικό!)

Είμαι σίγουρος ότι το έχετε κάνει κι εσείς, και δεν είναι ντροπή να το παραδεχτείτε. Την επόμενη φορά που θα το κάνετε όμως, θα μπορείτε να προσφέρετε και τη γνώση σας σε οποιονδήποτε από τους γύρω σας προσβληθεί.

Όλοι αερίζονται. Είναι απλά γεγονός.

Κι αυτό γιατί οι επιστήμονες μόλις ανακάλυψαν ότι το να μυρίζετε τα αέρια μπορεί να είναι ωφέλιμο για την υγεία σας. Ναι, σωστά διαβάσατε. Κάποιοι επιστήμονες μάλιστα πιστεύουν ότι το να μυρίζουμε τα αέρια μπορεί ακόμα  να προλάβει τον καρκίνο και άλλες ασθένειες.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο ότι το να μυρίζετε τα αέρια μπορεί να είναι καλό για την υγεία σας γιατί περιέχουν σουλφίδιο του υδρογόνου, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της καταστροφής των μιτοχονδρίων.

via GIPHY

Αν διατηρείτε τα μιτοχόνδρια υγιή και ανέπαφα, ασθένειες όπως ο καρκίνος δεν θα μπορούν να σχηματιστούν και να εξαπλωθούν εύκολα.

via GIPHY

Αν και μεγάλες δόσεις του σουλφιδίου του υδρογόνου δεν είναι καλές για σας, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το να το μυρίζετε που και που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου, του εγκεφαλικού, της καρδιακής προσβολής, της αρθρίτιδας και ακόμα και της άνοιας.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα διακρίνετε την οσμή ενός αερίου, μην γυρίσετε απ’ την άλλη αηδιασμένοι. Γιορτάστε το. Μπορεί να διατηρείτε έτσι την υγεία σας για το μέλλον.

via GIPHY

Αν είστε σε δημόσιο χώρο και σας ξεφύγει κανένα αέριο, απλά πείτε σε όλους ότι τους κάνετε χάρη. Αλλά… η μυρωδιά είναι άσχημη όπως και να ‘χει, οπότε μάλλον φορτώστε το σε κάποιον άλλο.

Credit: viralnova.com

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας