Σταματήστε την αιμορραγία σε δευτερόλεπτα, με κάτι που έχετε όλοι στο ντουλάπι σας!

Σίγουρα θα σας έχει συμβεί να κοπείτε από ένα περίεργο σημείο και να μην μπορείτε να σταματήσετε την αιμορραγία. Τίποτα δεν βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις, ακόμα και αν βάλετε κάποιο επίθεμα, ή αν κρατήσετε ένα μαντήλι σταθερά προς την πληγή. Αλλά μην απελπίζεστε, υπάρχει η λύση!

Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση επειδή θα σας αποκαλύψει έναν απίστευτο τρόπο για να σταματήσετε την αιμορραγία.

Πρώτα απ’ όλα για να θεραπευτεί γρήγορα μία πληγή χρειάζεστε ένα πηκτικό. Το καλύτερο πηκτικό είναι η θεραπευτική σκόνη αργίλου. Παρ’ όλα αυτά αν δεν έχετε στο σπίτι σας μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε την πάπρικα για τον ίδιο λόγο, αλλά δεν θα πρέπει να είναι πολύ καυτερή. Το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε οργανική πάπρικα.

Η σκόνη πάπρικα είναι η τέλεια λύση για περιπτώσεις σοβαρών πληγών από κοψίματα, για αιμορραγίες στην μύτη, ή ακόμα και σε αρτηριακές αιμορραγίες, επειδή μπορεί να σταματήσει το αίμα σε μόλες μερικά δευτερόλεπτα.

Μέθοδος

Απλά πρέπει να πασπαλίσετε την πληγή με μερική σκόνη πάπρικας και να την πιέσετε με ένα χαρτί, έπειτα μετά από λίγη ώρα θα έχει στεγνώσει. Η αιμορραγία θα σταματήσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να κάνετε την ίδια διαδικασία και με την σπιτική σκόνη αργίλου και να έχετε τα ίδια αποτελέσματα.

Επίσης και οι δύο αυτές ουσίες είναι ευεργετικές για περιπτώσεις εσωτερικής αιμορραγίας.
Σε αυτήν την περίπτωση απλά πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού από την σκόνη αυτή, αναμείξτε την με ζεστό νερό σε μία κούπα και πιείτε το.


[via]

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»