7 Καταπληκτικοί Λόγοι για να Ουρείτε στην Μπανιέρα Κάθε Φορά που Κάνετε Ντουζ. Ο 6ος είναι απλά Υπέροχος!

Είστε από αυτούς που ουρούν στο ντους; Οι άνθρωποι σας κοιτάζουν παράξενο όταν το αναφέρετε; Είναι πιθανώς επειδή θεωρητικά, ακούγεται ακατάλληλο.

Ωστόσο, το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας αποδεικνύει ότι το να ουρείτε στο ντους δεν είναι μόνο καλό για εσάς, είναι καλό για τον όλο τον κόσμο!

Το πανεπιστήμιο διαπίστωσε ότι αν όλοι στην πανεπιστημιούπολη ουρούσαν στο ντους, θα μπορούσαν να σωθούν 187 εκατομμύρια γαλόνια νερού σε ένα χρόνο!

Εδώ είναι οι λόγοι που το αποδεικνύουν…

1. Εξοικονόμηση χρημάτων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του πανεπιστημίου, τον να ουρούν οι φοιτητές στο ντους θα σώσει το πανεπιστήμιο από 230.000 δολάρια ετησίως.

2. Εξοικονόμηση του πλανήτη.

«Με 15.000 φοιτητές πανεπιστήμιο, σε ένα χρόνο θα εξοικονομούσαμε αρκετό νερό για να καλύψουμε μια πισίνα ολυμπιακού μεγέθους 26 φορές», λένε οι υπεύθυνοι της έρευνας. Μειώνει επίσης το χαρτί τουαλέτας στα συστήματα αποχέτευσης, το οποίο σημαίνει γενικά λιγότερο καθαρισμό.

3. Είναι πιο υγιεινό.

Ναι, αυτό είναι σωστό. Ιδιαίτερα για τις γυναίκες, τα ούρα στο ντους είναι στην πραγματικότητα πολύ καθαρότερα από το χαρτί τουαλέτας! Το σκούπισμα με χαρτί υγείας, ειδικά από πίσω προς τα εμπρός, μπορεί να εισάγει βακτήρια στην ουρήθρα σας, προκαλώντας οδυνηρές λοιμώξεις.

4. Είναι για το γενικό καλό

Η ούρηση στην τουαλέτα μπορεί συχνά να οδηγήσει σε χάος. Ούρα στη λεκάνη, ούρα στο πάτωμα, κλπ. Στο ντους αυτό το πρόβλημα δεν έχει σημασία. Εκεί όλα ξεπλένονται ούτως ή άλλως.

5. Στοχευμένη πρακτική.

Ακόμη και στο ντους μπορείτε να μάθετε να κατευθύνετε τη ροή των ούρων σας προς κάποια κατεύθυνση.

6. Είναι απλά διασκεδαστικό.

Ειλικρινά, αισθάνεστε σαν να παραβιάζετε τους κανόνες όταν το κάνετε. Γιατί λοιπόν να μην ουρείτε στο ντους;

7. Θα είστε στην πλειοψηφία.

Γνωρίζατε ότι περισσότερο από το 80% των ανθρώπων έχουν παραδεχθεί ότι ουρούν στο ντους; Αυτό συμβαίνει επειδή είναι φυσιολογικό. Ο καθένας απλά προσποιείται ότι δεν το κάνει.

Credit: Shared

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας