Ρεφλεξολογία: 5 Σημεία-Κλειδιά, για να μειώσετε τους πόνους των αρθρώσεων!

Η Ρεφλεξολογία λειτουργεί πραγματικά. Όπως αναφέρεται τόσο στην Telegraph όσο και στην The Daily Mail, η ρεφλεξολογία μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική όπως με τα  ήπια παυσίπονα όπως η ασπιρίνη, ακεταμινοφαίνη, ιβουπροφαίνη.

Ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες σε μία μελέτη να βυθίσουν τα χέρια τους σε παγωμένο νερό για όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Ρεφλεξολογία στη συνέχεια εφαρμόστηκε σε χέρια και πόδια και οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να βυθίζουν τα χέρια τους και πάλι. Η μελέτη έδειξε ότι εκείνοι που έλαβαν την κατάλληλη ρεφλεξολογία (σε αντίθεση με ένα εικονικό φάρμακο σαν εναλλακτική λύση που δεν απασχολεί τις κατάλληλες τεχνικές ρεφλεξολογίας) θα μπορούσε να χειριστεί ψυχρότερο νερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πράγμα που σημαίνει ότι η ρεφλεξολογία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον πόνο κατά 40% και βελτιώνει τον χρόνο που αρχίζει ο πόνος κατά 45%.

Η Ρεφλεξολογία είναι ένας καλός τρόπος για να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος, να αποκαταστήσετε την ισορροπία στο σώμα σας, να ακονίσετε το μυαλό σας , και να ξεπεράσετε άλγη και πόνους. Και σήμερα, μιλάω για πέντε σημεία ρεφλεξολογίας για τέσσερις από τις πιο προβληματικές αρθρώσεις για να σας βοηθήσει να διευκολύνετε την αρθρίτιδα όλων των ειδών.

Γόνατα

Ο Πόνος στο γόνατο είναι σκληρός. Αυτό συμβαίνει από παλιά τραύματα που μπορεί να μην γνωρίζαμε ότι είχαμε, όταν μεταφέρουμε επιπλέον βάρος, από το περπάτημα ή το τρέξιμο σε σκληρές επιφάνειες, ή απλώς από τη ζωή. Είναι η πιο συχνά αντικαθίσταται άρθρωση στο ανθρώπινο σώμα. Για να αποφευχθεί ο πόνος , και χρόνος για μια αρθροπλαστική γόνατου(σχεδόν ένα συνολικό χρόνο), μπορείτε να πατήσετε ένα σημείο στα πόδια σας για να βοηθήσετε τα γόνατά σας.

Το σημείο ρεφλεξολογίας για τις αρθρώσεις του γόνατου είναι σε κάθε πόδι. Το σημείο βρίσκεται στο εξωτερικό του ποδιού πριν από την πτέρνα και στο τέλος της καμάρας. Για να το  βρείτε βρείτε την μέση  του αστράγαλο σας και βάλτε τα δάχτυλά σας κατ ‘ευθείαν κάτω από την πλευρά του ποδιού σας, λίγο πριν από το πέλμα. Πιέστε σταθερά εκείνο το σημείο. Για να πιέσετε με δύναμη, χρησιμοποιήστε τον αντίχειρά σας για να πιέσετε το σημείο και τυλίξτε τα δάχτυλά σας γύρω από την άλλη πλευρά του ποδιού σας.

Αγκώνες

Ο πόνος στους αγκώνες είναι μια πολύ πιο σπάνιος από τον πόνο στο γόνατο, και συμβαίνει μόνο γιατί τους έχετε τραυτίσει.

Το σημείο εδώ είναι στο χέρι σας. Κοιτάξτε την παλάμη σας, εντοπίστε το διαχωρισμό μεταξύ του προτελευταίου και τελευταίου δαχτύλου κοιτάξτε κάτω, ώστε θα πρέπει να είστε  σε θέση να αισθανθείτε τα οστά στις αρθρώσεις σας. Πιέστε στο κάτω μέρος του αρμού. Αυτό θα βοηθήσει στο να απαλύνετε τον πόνο σας.

Ώμοι

Οι Ώμοι φθείρονται γρήγορα, αλλά επίσης και  αν κοιμάστε σε μια περίεργη θέση. Ιδιαίτερα εάν κοιμάστε με τα χέρια σας επάνω από το κεφάλι σας, ή εάν ένα αγαπημένο κατοικίδιο αποκοιμιέται στο χέρι σας και απλά δεν μπορείτε να αντέξετε να το μετακινήσετε.

Αυτό το σημείο είναι εξαιρετικά εύκολο να το εντοπίσετε,απλά κοιτάξτε στο κάτω μέρος του ποδιού σας. Δείτε τη μεγάλη, επενδυμένη περιοχή κάτω από μικρό δάχτυλο του ποδιού σας Αυτό είναι το σημείο στον ώμο σας. Δώστε μεγάλη πίεση.

Γοφούς

Αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα για τις γυναίκες, καθώς γερνούν. Η μαμά μου διαμαρτύρεται για τους γοφούς της, αφού έγινε 40. Ίσως επειδή γέννησε τρία παιδιά, ή ίσως ακριβώς όλα τα προβλήματα εμφανίστηκαν λόγω ηλικίας απλά.

Η περιοχή του ισχίου βρίσκεται στο εξωτερικό του ποδιού. Ακριβώς από κάτω και ελαφρώς προς τα εμπρός από τον αστράγαλο. Εφαρμόστε σοβαρή πίεση εδώ. Τυλίξτε τα δάχτυλά σας γύρω από το πόδι και πιέστε

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας